Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Érdemes belefogni?
Barátommal néhány hete vagyunk együtt, de most megyünk egyetemre, így 250 km-re leszünk egymástól. Én mondtam, hogy jobb lenne szakítsunk de ő azt mondta h nem akar szakítani.
Érdemes szerintetek így folytatni? Vkinek tapasztalatai távkapcsolatban?
Én 5 évig húztam a barátommal. 300 km, óriási szerelem 4 évig minimum. Valag közös tervünk volt, egymásra alapoztunk mindent, de tudtuk, hogy sokat kell még várni rá, mert én tanulmányokba kezdtem, stb.
Az utolsó évben kezdett el kihűlni a kapcsolat, eltűnt a szenvedély és a szerelem. Maradt helyette egy borzasztóan mély, összetartó, harmonikus, inkább baráti viszony.
Szóval egy szép nyári napon arra jutottunk, hogy jobb lesz külön.
Utána összesen két távkapcsom volt, egyik sem volt ilyen tartós, és mai fejjel már konkrétan meghatározott igényeim vannak. Például az, hogy munka után egy hús-vér emberhez tudjak odabújni és ne a telefonhoz.
Lehet másoknak jobban bejött, nekem már nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!