Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha akarok jarni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha akarok jarni 1csajjal, de tudom hogy szivatnanak erte?

Figyelt kérdés

16/fiu vok...

A szomszedomban van, egy 11eves kiscsaj, szerintem szeret engem, mert nagyon ugy tunik, meg mondta h kezd meg szeretni....

Es en is kezdem megszeretni ot, aranyos, meg kedves, meg minden, csak kicsit ducibb....

Es tudom hogy ezert az egesz varos, meg foleg a hawerjaim is szivatnanak ezert:|

Szoval szerintetek mit tegyek??? jarjak vele, es turjem a szivatast?vagy felejtsem el az egesz jarast???

Komoly es ertelmes valaszokat szeretnem!!! Kimeljetek a hulyesegektol!!! Nagyon koszonom

2011. szept. 7. 00:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, annak aki ertelmes valaszt irt!!!

A tobbi, aki meg jott a hulye beszedeivel, hogy ez vagyok, meg az vagyok, meg a bortonos dumaval,....annak nem koszonom hogy irt, inkabbb ne is irtatok volna ide!

:)

2011. szept. 9. 19:44
 22/26 anonim válasza:
50%
Nagyon remélem hogy olvasod ezt amit írok! Én 16 éves fiu vagyok és egy 13 éves lánnyal járok! Nekem is előfordultak ilyen gondjaim mint nekem eleinte én is féltem és csak titokba jártunk miattam... aztán erőt vettem magamon és kiírtam msn... skype.... fész-re hogy kivel vagyok és csak az eleinte csesztettek! Evvel azt akarom mondani a sok gyökér emberhez hogy nem kell azért a másikat lecseszni mert vlki egy kicsit fiatalabbal jár ... engem is csesztettek de hamar abba is hagyták ... :)) Ne foglalkozz vele hogy ki mit mond!!! Örülj a pillanatnak amikor vele vagy és örülj hogy van b.nőd akár hány éves :))) Én 14-15 éves voltam mikor a mostani b.nőmmel jöttem össze, őő meg 11-12 éves volt :$ ^^ nembántam meg azt a napot és soha nem is fogom! Szóval ha szereted nyugottan a többi hülye neveletlen bunkó emberrekkel meg ne is foglalkozz ... >.< ennyi a véleményem most :))
2011. szept. 18. 00:14
 23/26 anonim válasza:
50%
Elfelejtettem írni hogy a barátnőm nagyon hamar elkezdett komolyodni... és érni is egyben szóval mikor megismertem 11-12 évesen nem egy pisis volt hanem szinte egy értelmes kisebb nőő :) aki érti érti aki nem nem ^^
2011. szept. 18. 00:17
 24/26 anonim ***** válasza:
értjük, szóval pedofil vagy...?
2011. szept. 18. 11:44
 25/26 anonim ***** válasza:
uram isten 14-15 évesen egy 11-12 évessel te koszos pedofil állat xDD olyan ronda vagy hogy a korodbeliek Rád se néznek?:( Szegényem.. Meg ahogy irtad az a lényeg legyen nőd. az meg mindegy hány éves xDDD Tudlak sajnálni quasimodo:(
2011. szept. 18. 12:10
 26/26 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat!!!!

az utolson behaltam xd

2011. szept. 18. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!