Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha akarok jarni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha akarok jarni 1csajjal, de tudom hogy szivatnanak erte?

Figyelt kérdés

16/fiu vok...

A szomszedomban van, egy 11eves kiscsaj, szerintem szeret engem, mert nagyon ugy tunik, meg mondta h kezd meg szeretni....

Es en is kezdem megszeretni ot, aranyos, meg kedves, meg minden, csak kicsit ducibb....

Es tudom hogy ezert az egesz varos, meg foleg a hawerjaim is szivatnanak ezert:|

Szoval szerintetek mit tegyek??? jarjak vele, es turjem a szivatast?vagy felejtsem el az egesz jarast???

Komoly es ertelmes valaszokat szeretnem!!! Kimeljetek a hulyesegektol!!! Nagyon koszonom

2011. szept. 7. 00:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
"idelye"???
2011. szept. 9. 01:44
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Ó bocsánat a helyesirási hibákért, de gyorsan irtam. És kedves Kérdezö, nagyon szivesen :)
2011. szept. 9. 01:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha cseszegetnek, ne foglalkozz vele. Miért is kéne? Nem az ők dolguk. Neked legalább van barátnőd :D

Ami viszont mégiscsak aggaszt, hogy a lány, tényleg fiatal. Nem csesztetés képpen mondom, de az Ő érdekében, hagynod kéne. Tudom, hogy most mi az az 5 év.. Akkor nem lenne baj, ha (egy hülye példa: te: 35, ő: 30) itt most tudom, nagy számot mondtam, de cska egy példa. Szóval nőljön ki a gyerek korból, és utána már nem számít az az 5 év, vagy mennyi.

2011. szept. 9. 02:57
 14/26 anonim ***** válasza:
31%
Már le van foglalva neked egy cella előre ha olyan történne te mocskos kis sz@rházi.. még is mi az anyádat akarsz te 16 évesen egy 11 évestől?? normális vagy te b@zdmeg? Menj pszichológushoz.. biztos k*rva ronda vagy azért próbálkozol még KISLÁNYOKNÁL!!öld meg magad;)
2011. szept. 9. 07:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
11 éves lány az öööö 4-ikes? Hát túl fiatal, megszólnának érte. Nőjjön még picit. 13-4 évesen talán mert akkor picit már érettebb.
2011. szept. 9. 08:28
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
szerintem ne törődj azzal hogy másol mit mondanak. ha tényleg fontos neked a lány, és komolyan összejönnél vele, akkor hajrá... ha a barátaidra hallgatsz akkor sose leszel boldog...
2011. szept. 9. 09:10
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
na jó elég már,aki bíztatja hogy ne hallgass a haverokra stb. gondolkodjatok már el már az is durva hogy 13-15 éves kamaszodó kislányok pasiznak,szexelnek,de hogy 11-12 éves gyerekek akik abszolút gyerekek,nagy részük még el sem kezdett serdülni,nehogy már kapcsolatban éljenek valakivel? hová fajul már a világ,5 év múlva már 7-8 évesek fognak szexelni és visszamennek az oviba felszedni az 5 éves Klárikát mert bejön nekik?? most komolyan ekkora baromságot egy 16 éves kamasz járjon egy 11 éves kislánnyal?? ne hülyéskedjetek,az agyatokkal gondolkozzatok,ha van,bár a mostani tiniknek már az se nagyon van
2011. szept. 9. 09:41
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

Lehet vele dumálni ,hülyülni főleg ha aranyos kedves.

Ne engedd ki a látókörödből , haverkodni lehet!

Be fog érni a lány te 23 leszel Ő 18 és mehet a muri.

Azt meg sz@rd le hogy a haverok mit mondanak, mert qrvára nem minden a külső (ráadásul a duci csajok odaadóbbak).

De mindenesetre ha most nem jössz vele össze akkor még VÉLETLEN SE arra hivatkozz hogy duci meg a "hawerok" kiröhögnének,mert megtörheted egy életre.

34f

2011. szept. 9. 12:46
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
A sok nyomorék felfogja mire buzdit egy 16 éves kamaszt??? egy 4-5.lánnyal akarjátok "összehozni"?? Normálisak vagytok a k*rva anyátokat??!!!gondolkodj már istenem középiskola 2-3.as egy általános sulissal?? Szülei megtudják remélem az anyádat is megölik rajtad kivül Kedves kérdező;) Uram isten de Beteg dolgok vannak itt... Gondold már el hogy a te 11 éves lányod 16 éves pasival.. Szégyen.. leginkább a kérdezőnek.. bár csak ismernélek már véres lenne az arcod te nyomorék;)
2011. szept. 9. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit fiatal hozzád, nem?? Először is mérlegeld, neked már mások a szükségleteid, gondolkodásod mint neki... De amugy ha mégis járnál vele, ne foglalkozz ki mit mond, ez csak rátok tartozik:D
2011. szept. 9. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!