Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha akarok jarni 1csajjal, de tudom hogy szivatnanak erte?
16/fiu vok...
A szomszedomban van, egy 11eves kiscsaj, szerintem szeret engem, mert nagyon ugy tunik, meg mondta h kezd meg szeretni....
Es en is kezdem megszeretni ot, aranyos, meg kedves, meg minden, csak kicsit ducibb....
Es tudom hogy ezert az egesz varos, meg foleg a hawerjaim is szivatnanak ezert:|
Szoval szerintetek mit tegyek??? jarjak vele, es turjem a szivatast?vagy felejtsem el az egesz jarast???
Komoly es ertelmes valaszokat szeretnem!!! Kimeljetek a hulyesegektol!!! Nagyon koszonom
Remélem kamu a kérdés.
Ha nem akkor: ugye felfogod már a kis 16 éves agyaddal hogy 11 évesen még egy kisgyerekről van szó, és a szülei úgysem engednék? Meg egyébként is...mit akarsz egy gyerektől? Barbibabáztok majd együtt?
Figyelj, egy 11 éves lány esetében nem lehet szó "járásról". Ha te most 16 vagy, akkor kábé 10.-es lehetsz, a lány meg csak 5.-es, csak hogy érzékeltessem a kicsi agyadban a lényeget.
És az, hogy félsz a haverjaid gunyolódásától, meg az az egyik legnagyobb problémád, hogy duci????
Ő max szerintem rajongást érez feléd, és mondjuk ha ő lesz 17-18, akkor jöhetne szóba ez az egész "járás" téma.
De ha lánynak csak egy csöpp esze is van, rohadt gyorsan belehabarodik mondjuk az egyik osztálytársába, téged meg elfelejt, mert ha az agyat nézzük, akkor valószínű, hogy a lány rádver pár évvel.
Nem kamu a kerdes!!! De tenyleg nem tudom mit tegyek:(
Segitsetek, es komoly valaszokat szeretnek!!!
Én megértelek, de figyelj. Sose figyelj rossz akarókra, azzal sosem törödj, hogy ki mit gondol, ha te szeretsz valakit, vagy szeretnek. De abban egyetértek többiekkel, hogy 11 évesen még nagyon korai. Ezt tudom magamról. 12 Voltam mikor már elmentem bulizni, mert idösebbnek néztem ki, és mondhatom ,, menö voltam,, de bánom mert mindennek eljön a maga idelye, velem is szaladt a világ, azt hittem minden ugy a jó, ahogy gondolom, igaz, hogy korán megértem, és nagyon sok mindenen keresztül mentem, de hidd el korai, a kislánynak legalábbis :) Próbálkozz korodbeliekkel, de ne azt nézd hogy nézd ki, és kinek fog tetszeni, hanem hogy neked tetszen :) Sok szerencsét :)
18/L
01:34- koszonom ezt a remek valaszt:)
vegre 1csaj:D, meg egyben egy ertelmes valaszolo is:)
Koszonom, sokat segitettel:-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!