Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakalmi kapcsolat. Mi lesz a vége?
Figyelt kérdés
Alkalmi kapcsolat alatt értem: összebújás, csók, simi, kis beszélgetések,orális szex... Szex még nem volt, és nem is lesz ha ez így marad. De én többre vágyom, rendes kapcsolatra, szerelemre és szeretetre. És ezt el is mondom neki a köv. találkozásunknál. Mire számítsak? (19L, ő 27 éves)2011. szept. 6. 08:02
21/29 anonim válasza:
Fel bizony. Ahogy kanos lesz.
Valaki milyen tapasztalt. :)
22/29 A kérdező kommentje:
Nem mondta akkor sem, h maradjak, de sztem nem fog keresni, mert nem feküdtem le vele. Pont most kezdem a gyógyszer szedését, ő meg nem akarta gumi nélkül, én meg nem hagytam,h megszakítással "védekezzünk". Szval nem fog keresni, de nem gond. Mondom, ismerem magam pár hónap, fél év és kiheverem.
2011. szept. 13. 20:20
23/29 anonim válasza:
Aha azt te csak hiszed.Én is így voltam...és már a 2ik évet taposom.
24/29 A kérdező kommentje:
Mármint abban taposod a 2. évet, h elfelejtsd? Én ismerem magam, sokáig fog bántani, de szerencsére ezt a közel egy hónapot könnyű lesz feledni.
2011. szept. 14. 08:21
25/29 anonim válasza:
Már 2 éve próbálkozom elhagyni de mindig vissza rángat magához,ahogy hív én elcsábulok.És ez kölcsönös.
26/29 anonim válasza:
Fegyelem kérdése
Egyszer kell eldönteni, és bekeményíteni.
És utána jöhet az igazi :)
27/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom, kedves utolsó előtti válaszoló. De abban reménykedem, h engem nem tud majd lecsábítani. Bekeményítek, úgy, ahogy az utolsó mondta:)
2011. szept. 14. 17:39
28/29 anonim válasza:
Szeretném tudni mit értesz a bekeményítés alatt?Mert ha szerelemes vagy azt pont nem tudod megtenni!VAgy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!