Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alakalmi kapcsolat. Mi lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakalmi kapcsolat. Mi lesz a vége?

Figyelt kérdés
Alkalmi kapcsolat alatt értem: összebújás, csók, simi, kis beszélgetések,orális szex... Szex még nem volt, és nem is lesz ha ez így marad. De én többre vágyom, rendes kapcsolatra, szerelemre és szeretetre. És ezt el is mondom neki a köv. találkozásunknál. Mire számítsak? (19L, ő 27 éves)
2011. szept. 6. 08:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad (vagy nem láttam), hogy van-e barátnője.

Vagy miért nem jártok?

2011. szept. 13. 19:20
 12/29 A kérdező kommentje:
Nincs barátnője. Igazából két ok miatt, korkülönbség+ő azt mondja, h az utolsó komoly kapcsolata óta nem tud rendes kapcsolatot kialakítani...
2011. szept. 13. 19:22
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

ja, az gáz.

Korkülönbség: nem vállal be

régi barűtnő: nem vagy elég jó, hogy elfejtse a csajt.

Rossz hír. csak pótlék vagy.

2011. szept. 13. 19:26
 14/29 anonim ***** válasza:
Azért beszélj vele
2011. szept. 13. 19:26
 15/29 A kérdező kommentje:
De nem akarok írni neki. Múltkor s én írtam és azt a közömbösséget...a szívem úgy elfacsarodott tőle. Csak a baj az, h nekem hiányzik.
2011. szept. 13. 19:28
 16/29 anonim ***** válasza:

mesélj még. mit írtál neki?

És válaszolt?

2011. szept. 13. 19:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként nem is kell túl spilázni a dolgot.

Te szerelmes vagy.

Ő meg kihasznál.

Ha nincs igazam, mindjárt helyre igazit valaki más.

2011. szept. 13. 19:35
 18/29 anonim ***** válasza:
HA komolyan gondolná akkor keresné a társaságod.De mióta is vagytok így?Az elején nem mondta neked meg hogy mit akar tőled?
2011. szept. 13. 19:43
 19/29 A kérdező kommentje:
Kb augusztus eleje óta vagyunk így. Először rendes kapcsolatnak indult, majd rájött a koromra(idősebbnek nézett stb)+még egyébb gondok, majd a 2-. találkozásnál közölte, h nem szeretne komolyat. De ilyen össze-össze járogatós dolog jó lenne, én meg rábólintottam, gondoltam végül is mit veszíthetek(én hülye...) Folyamatosan kapcsolatban voltunk, ám ez több, mint egy hete megszakadt, nem keres. Én kis naiv meg megkedveltem, nagyon a szívembe zártam és most hiányzik. Nehéz lesz elfelejtenem, de talán menni fog. Kb 2-4 hónap kell hozzá(tapasztalat). Am utoljára mikor kerestem semmi rosszat nem írtam neki, semmitelen témákról beszélgettünk, viszont ő alig akart visszaírni, aztán mondtam neki, h nem zavarom és elköszöntem. Ennyi volt.
2011. szept. 13. 19:54
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
És amikor írtad hogy nem zavarod nem irta hogy ne maradj és irj neki tovább?Szval szerintem ennek véget kell vetned így az elején,mert idővel még rosszabb lesz!Tapasztalat!Sztem 1-2 héten belül fel fog keresni!De akkor mondj neki nemet!
2011. szept. 13. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!