Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veled olyan hogy egy olyanba valakibe szerettél bele aki eleinte nem volt szimpatikus?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 20:37
11/25 anonim válasza:
Igen most is ez van!!Csak az a baj h koleszos és csak hétvégén látom!:(
12/25 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:50
Noémi??
16/25 anonim válasza:
Igen.
Illetve... olyan közömbösnek és túl-magabiztosnak tűnt. És néha-néha észrevettem, hogy mégis rám figyel. Ez volt a nem-szimpatikus. Na, azon morogtam vagy negyed órát, hogy mi a fene van rajtam érdekes..
19/L
18/25 anonim válasza:
B/zdmeeg mi az a SZERELEM ???? áááá olyan nem létezik csupán csak bemagyarázod az agyadba, v hülyevagy és elakarsz felejteni máet de ilyen h szerelem nem létezik, valami nagyon unatkozható ember találhatta föl. ^^ LoooL de amúgy igen már rajongtam így amit te "szerelemnek" hívsz ^^ napuszcsáá ♥
19/25 anonim válasza:
Ign, volt. Mikor néhány emberrel megismertem őt is, nem is tűnt fel, a többiek között. Aztán jött egy bepiálós házibuli, amin ő volt a házigazda. Hát részegen, ot vt nem kicsi smárolás. Azóta 4 hónap telt el, és nagyon szeretem.
20/25 anonim válasza:
Az előző vagyok
aűAzt kihagytam, h ugye nagyon szeretem, de ez kölcsönösen így van, és már négy hónapja járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!