Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy facebook-on írjuk ki hogy "kapcsolatban"?

Figyelt kérdés
Most biztos arra gondoltok, hogy ezt a kérdést egy olyan lány teszi fel, aki felszínes és mutogatni akarja a pasiját, mint egy cirkuszi majmot. De ez nem így van. Már több, mint egy hónapja járok vele, és egyikőnknek sincs kirakva a családi állapot. Nekem azért, mert amíg ő nem rakja ki, én biztosan nem fogom. Viszont még nem akarok előhozakodni a témával, nehogy azt higgye, hogy nekem csak ez a fontos. Az igazság az, hogy mivel nincs kirakva nekem hogy kapcsolatban, ezért több pasi is írogat nekem hogy meg szeretne velem ismerkedni. Én meg ugye mindig mondom hogy "bocs de nekem van barátom.." És akkor a teljesen jogos válasz így hangzik: "hát akkor miért nincs ide kiírva, vagy mért nincsenek közös képek??" ..Persze én mindig kimagyarázom, de már unom ezt, mikor én is azt szeretném, hogy ki legyen írva..és akkor abbahagyná a többi pasi is az írogatást..és hát a barátnőim se kérdezgetnének emiatt. És hát valljuk be, én is jobban érezném magam..
2011. szept. 4. 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak a kérdést olvastam, de ez tényleg ennyire fontos!? Az a lényeg hogy az életben szeressen ne a facebookon :S
2011. szept. 6. 18:09
 12/18 anonim válasza:
24%

Ajánlom a 4:30as jelenetet:

[link]

2011. szept. 6. 18:19
 13/18 josek ***** válasza:
31%
hát ha fő sulis vagy akkor meg ne legyél gyerekes
2011. szept. 6. 18:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanígy voltam vele, zavart engem is, hogy ő nem kérte, hogy tegyük ki, sőt, ő pont olyan, aki alig mutat magábol valamit facebookon.. már több mint 1 éve együtt vagyunk, azóta se tettem ki se én se ő, de már nem is érdekel, a facebook ne számítson ebben..

Egyszer hisztiztem valamiért, még kb fél éve, akkor hirtelen felindulásbol megkérdezte, hogy akkor tegyük ki, ha nekem ettől jobb lesz (pedig nem is emiatt hisztiztem) de büszkeségből inkább visszautasitottam, azt akarnám, hogy magától tegye ki, de most már nem is érdekel

2011. szept. 6. 19:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Akkor mit csinálsz ha neki egyszerűen ez NEM FONTOS!?

Nekem sincs kirakva mert magasról lesz@rom hogy ha valaki ,aki a fészen lakik megkérdőjelezi a kapcsolatom.

ÉS? Akkor mi van? Nem szereted eléggé ha a nagy mindenki által lájkolt isteni magasságos facebookon nincs kíírva!?

Nem tudom elhinni hogy ilyen fontos. Nem értem...

2011. szept. 6. 19:22
 16/18 habibi ***** válasza:
lassan 1 éve vagyok együtt a párommal, de egyikünk sem írta ki a "kapcsolatban"-t fb-re, sőt még közös képet sem tettünk ki. egyszerűen nem érezzük, hogy szükség van rá, mert mi egymásért vagyunk és nem akarjuk mutogatni másoknak, hogy jahj ,de mennyire szeretjük egymást, megvagyunk mi kettecskén, nagy szerelemben. (és megértem e helyzeted, mert nekem megkérték a kezem ez idő alatt, de nemet mondtam és kész, nem magyarázkodom)
2011. szept. 6. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az embernek fel kell vállalnia a párját mások előtt is, és ebbe a facebook is beletartozik, annál is inkább, mert sokan nézik az ember adatlapját. Tehát annyit igenis illik megtenni, ha a kapcsolat komoly, hogy beállítjuk, hogy "kapcsolatban", a többi nem annyira lényeges. Ha megkérjük a párunkat, hogy tegye ki és ennek ellenére nem hajlandó, ott szerintem nagy probléma van, már bocs. Főleg akkor, ha az illető olyan ember, aki minden szart kitesz oda, kedvenc film, új fotók, események, ezt meg mégsem akarja.

És abból, hogy valaki kiteszi, abból egyáltalán nem következik az, hogy az illető a facebookon éli az életét, illetve az sem következik, hogy 2 hét múlva szakítani fognak, meg ilyen baromságok, amiket itt a "senkinek semmihez semmi köze" című elmélet harcos védelmezői hangoztatnak.

2012. jan. 4. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsóval tökéletesen egyetértek! 1 éve vagyunk együtt a barátommal, ö nem akarja kitenni, én meg szeretném. Miért ne vállaljuk fel a másikat ha szeretjük egymást? És ennek köze nincs a facebook függöséghez.
2012. jan. 5. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!