Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat arra, hogy facebook-on írjuk ki hogy "kapcsolatban"?
Ajánlom a 4:30as jelenetet:
Én is pont ugyanígy voltam vele, zavart engem is, hogy ő nem kérte, hogy tegyük ki, sőt, ő pont olyan, aki alig mutat magábol valamit facebookon.. már több mint 1 éve együtt vagyunk, azóta se tettem ki se én se ő, de már nem is érdekel, a facebook ne számítson ebben..
Egyszer hisztiztem valamiért, még kb fél éve, akkor hirtelen felindulásbol megkérdezte, hogy akkor tegyük ki, ha nekem ettől jobb lesz (pedig nem is emiatt hisztiztem) de büszkeségből inkább visszautasitottam, azt akarnám, hogy magától tegye ki, de most már nem is érdekel
Akkor mit csinálsz ha neki egyszerűen ez NEM FONTOS!?
Nekem sincs kirakva mert magasról lesz@rom hogy ha valaki ,aki a fészen lakik megkérdőjelezi a kapcsolatom.
ÉS? Akkor mi van? Nem szereted eléggé ha a nagy mindenki által lájkolt isteni magasságos facebookon nincs kíírva!?
Nem tudom elhinni hogy ilyen fontos. Nem értem...
Szerintem az embernek fel kell vállalnia a párját mások előtt is, és ebbe a facebook is beletartozik, annál is inkább, mert sokan nézik az ember adatlapját. Tehát annyit igenis illik megtenni, ha a kapcsolat komoly, hogy beállítjuk, hogy "kapcsolatban", a többi nem annyira lényeges. Ha megkérjük a párunkat, hogy tegye ki és ennek ellenére nem hajlandó, ott szerintem nagy probléma van, már bocs. Főleg akkor, ha az illető olyan ember, aki minden szart kitesz oda, kedvenc film, új fotók, események, ezt meg mégsem akarja.
És abból, hogy valaki kiteszi, abból egyáltalán nem következik az, hogy az illető a facebookon éli az életét, illetve az sem következik, hogy 2 hét múlva szakítani fognak, meg ilyen baromságok, amiket itt a "senkinek semmihez semmi köze" című elmélet harcos védelmezői hangoztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!