Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok egy olyan fiúval aki alacsonyabb nálatok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nemvagyok valami magas: 168 cm. Volt már barátnőm, és mondták már, hogy helyes vagyok. De a legtöbb lány csak ugy átnéz felettem, és igazából nem találok más okot magamban amiért ne jönnék be a csajoknak. 16/F
2011. szept. 2. 22:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem hiszem. hiába vagy nálam 10cm-vel magasabb,nem érezném magam jól melletted... a volt barátom 160 cm volt, szóval tapasztalatból írtam, amit írtam.
2011. szept. 3. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
a barátom kisebb nálam vagy 10 centivel,és sosem voltam még ilyen boldog senkivel mint vele
2011. szept. 4. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 175 cm vagyok és még sosem volt alacsonyabb barátom, eddig kb egy magasak voltak velem. Nem szívesen lennék együtt kisebb fiúval, jobban érzem magam ha nem lefelé hanem felfelé kell nézni.:D 20/L
2011. okt. 2. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem járnék alacsonyabb fiúval. Nem vagyok túl magas, pont annyi, mint te (168 cm). Az eddigi barátaim mind magasabbak voltak, a mostani pedig aztán tényleg magas, 195 cm :)

Ahhoz, hogy egy srácban megfogjon valami, a teljes összhang kell, és ahhoz bizony hozzátartozik a magasság is. Sokkal jobb érzés oda bújni egy magas sráchoz. Az olyan biztonságot adó érzés :) Ráadásul imádom a magassarkú cipőket, ami rögtön +10 cm, szóval...

19/L

2011. okt. 2. 11:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha összejönnék egy fiúval, aki nálam alacsonyabb, az valszeg pedofília lenne :D

A legtöbb 12-13 éves fiú is magasabb nálam xD

155 vagyok.. De amúgy ha magasabb lennék, akkor nem zavarna hogy alacsonyabb :D

2011. okt. 2. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:
A nők nem járnak alacsonyabb sráccal, mindenféle nevetséges f***ságot bemesélnek ezzel kapcsolatban - is - meguknak. 185 centi alá nem adják.
2011. okt. 2. 14:03
 17/17 anonim válasza:
tényleg olvasd el a Lovely komplex-et!
2012. máj. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!