Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom elfelejteni, teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni, teljesen megnyomorít az emléke. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy lány nagyon csúnyán átvert, de én még szerelmes vagyok belé, pedig hónapok óta hozzám se szólt. Nincs mellettem, nem is látom, de minden rá emlékeztet, ahol vagyok. Már-már tudom, hogy csak egy álomképbe voltam, vagyok szerelmes, amit róla hittem, és ő nem olyan, de egyszerűen így is szeretem őt. Mit lehetne tenni, hogy elfelejtsem őt? Más lány nem nagyon lesz, ha lesz is, valószínűleg mellette is csak rá fogok gondolni :(

Mit tehet az ember? Legszívesebben véget vetnék mindennek, csak az életösztön tart vissza. Hogy múlhatna el az érzés, amit iránta táplálok?

2011. szept. 2. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod elfelejteni, mert szándékosan forgatod magad, direkt elmerülsz az álomképedben, biztosan folyton lesed őt közösségi oldalakon, vagyis direkt táplálod. Na ezt tilos! A racionális józan eszeddel fel kell fogni, hogy nincs jövőd egy olyan valaki mellett, aki ilyet tett veled, mert az erre való hajlam már akkor is ott volt benne, amikor még heppi volt minden. Ha elkap az érzelgősséghullám, mindig vedd elő az eszed és kegyetlenül vágd a saját képedbe, hogy ez a csaj egy tetű volt veled, te meg annál többet érsz, hogy valaki így elbánjon veled. Emellett kezd el kifelé nyitni, legyél sokat a barátaiddal, végezd a munkád és tanulj. És el fog jönni az a lány, akit ugyanígy (ha nem jobban) fogsz szeretni és ő nem fog átvágni.
2011. szept. 3. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!