Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni, teljesen megnyomorít az emléke. Mit tegyek?
Egy lány nagyon csúnyán átvert, de én még szerelmes vagyok belé, pedig hónapok óta hozzám se szólt. Nincs mellettem, nem is látom, de minden rá emlékeztet, ahol vagyok. Már-már tudom, hogy csak egy álomképbe voltam, vagyok szerelmes, amit róla hittem, és ő nem olyan, de egyszerűen így is szeretem őt. Mit lehetne tenni, hogy elfelejtsem őt? Más lány nem nagyon lesz, ha lesz is, valószínűleg mellette is csak rá fogok gondolni :(
Mit tehet az ember? Legszívesebben véget vetnék mindennek, csak az életösztön tart vissza. Hogy múlhatna el az érzés, amit iránta táplálok?
ilyen nekem is volt egyszer pedig 23 éves voltam akkor...
és ő volt a 3. barátnőm már....
De totál bele voltam zúgva....és csalódtam benne4
Sőőt magamban jobban, hogy ennyire vak voltam h csak kihasznált!
De szerencsére találtam mást!
én is azt hittem h csak rá fogok gondolni de amikor a másik lánnyal voltam el tudtam felejteni mert tudtam h nem csak én szeretem az "új" lányt hanem ő is engem!!!
Menni fog, de kell másik lány aki szeret téged is!!!
Ha nem lesz másik....akkor sokáig fogsz kínlódni..feltéva ha vannak haverok meg társaság nekem ez is segített!
5. vok:
Nő kell ide nem idő!!!!
Most azt hiszed nem segítene!!!
Nem a lóf@szt!! Csak az segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!