Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan szerelmes vagyok egy olyan fiúba aki most jött a giminkbe. Mit tudok csinálni hogy ne fájjon ennyire? 17/f
Tegnap pillantottam meg először a suliban majd ma a buszon végig őt néztem. Rendkívül szép és én szerelmes vagyok belé. Lehet hogy a lányokat szereti de hogy tudnék a köezlébe kerülni, esetleg párkapcsolatot kialakítani vele?
Ya és a szerelemnek ezt a fojtogató érzését hogy tudnám enyhíteni????
Én lány létemre imádom a melegeket..:)) Velük tök jól elvagyok mert tudom nem akarnak meg b..szni!
És te már voltál férfival együtt?
Amúgy szerintem sem vagy szerelemes csak nagyon bejött neked.! Próbálj megismerkedni vele..! hátha.. ;)
Sok sikert!
18/L
Szerintem próbálj meg vele összebarátkozni! Abban semmi "feltűnő" nincs! Ha majd bensőségesebb szinte lelki társi kapcsolatba kerültök (tudom, tudom, ez nem két nap) ott már nyugodtan megoszthatod vele a "titkodat"!
Ja és üzenem mindenkinek: A MELEGSÉG NEM BETEGSÉG! SENKIT NEM LEHET BASZTATNI CSAK AZÉRT, MERT ELTÉRŐ A NEMI IDENTITÁSA! Ja és a lelki társunk sem feltétlenül a szerelmünk!
Sok sikert!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!