Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "csak" annyi értelme van jelenleg a létezésemnek, hogy másokon segítek?
Ugyanígy vagyok!! Mintha rólam írták volna! Azzal a különbséggel, hogy 16l vagyok :)
Az, hogy másokkal vagy(akár lelkizel, akár segítesz valakinek) kifizetődik!
Légy optimista(én is próbálok az lenni) =)
Majd többnyire kinövitek:) Nálam is ennyi idősen így volt majd jött egy kis szerelmi bánat de azt inkább ne válasszátok, mert rosszabb mint az üresség mert az majdnem olyan mint az űr:S:P:D Majd megtetszik valaki és onnantól kezdve minden ok... Manapság azonban nálam is visszatérőben van ez az érzés de lefoglalom magam, így már nem annyira rossz mint 15-16 évesen :) Nekem is vannak dolgaim amiket senkinek se mondok el, mert csak na... és 100%-osan nem is bízom meg senkiben se. Sajnos vannak bizalom témában kellemetlen emlékeim, így egyelőre így maradtam:P Ez az érzés szerintem sose fok teljesen elmúlni, de megtanulja mindenki kezelni (már amennyire lehet). Sok sikert hozzá:)
22L
Én már magamban se...És nem is fogok.
Én akkor se tudom magamat túltenni rajta...Könnyebb mondani és ezt te is tudod:S
Ide is felraktam, de nem mentem sokra vele...
Ha érdekel röviden a történet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!