Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan fiúval aki szakmunkás?
Utolsó, nem tudom miből vontad le azt a következtetést, hogyha én pl. nem járnék szakmunkással, akkor már ribi és kva vagyok...
Csak úgy elárulom, hogy én is inkább a műveltebb körökből választok magamnak párt, ami nem egyenlő a "kabriós vén fószerrel". Pusztán azért, mert nekem elvárás egy fiúval szemben, hogy okos és intelligens legyen. Gondolom azért akadtál ki ennyire, mert fáj neked, hogy fontos az ész, amiből lehet, hogy hiányt szenvedsz.
Műszakiból is vannak szakmunkások és vannak diplomások is. Nem ugyanaz a munkakörük. A diplomás például gépészmérnök, akinek szakmája van az gépészlakatos.
Viszont egy műszakist szerintem nem nagyon lehet egy lapon említeni más szakmákkal. A műszakisoké minden elismerésem, félelmetes, amiket meg tudnak csinálni.
Gondolod hogy a szakmunkások hülyék? Nem kell általánosítani van normális szakmunkás is.
Attól hogy valakinek diplomája van még nem jelenti azt hogy okos, 2-es érettségivel felvételt lehet nyerni főiskolára, tudok rá példát is.
Felvételt épp nyerhet, de aki elvégez egy normális szakot, az nem hülye.
Akit felvesznek és hülye, az ki is hullik onnan 1 év után. Sosem végeznek annyian, mint ahányan elkezdték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!