Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit tekernél (Bringával) csak azért hogy láthass valakit aki fontos számodra?
Figyelt kérdés
Mármint hány kmt.
Nekem oda vissza ez 100km.
most mondjátok meg nagyon hülye vagyok???
2011. szept. 2. 19:19
12/27 anonim válasza:
Csak azt ne mondd, hogy ezt letekered és utána még szex is van.... :D
13/27 anonim válasza:
Én olyan 15 km-t bírtam egyhuzamban. Utána se a fáradtság győzött le, hanem elzsibbadt a seggem :D
Amúgy ha céltudatosan mennék, és ráadásul még szerelmes is lennék, akkor biztosan meglenne a 100, persze kisebb pihenőkkel.
14/27 A kérdező kommentje:
a seggem az ekkora táv után nekem is fáj de nagyon :D
2011. szept. 2. 20:44
15/27 A kérdező kommentje:
nem.nincs szex :D
16 éves még én kicsit több.
am a biciklizéstől én nem fáradok el csak a seggem fáj nagyon xD
Mulkor 200 km volt aztán két napig nem tudtam leülni :DDD
2011. szept. 2. 20:46
16/27 anonim válasza:
Csak hogy a kérdésre válaszoljak: hogy láthassam, annyit tekernék, amilyen messze van tőlem, vagyis 450 km-t. De ez eléggé meghaladja a teljesítőképességemet, szóval meg sem próbálom, pedig naponta megvan a 25 km. egy lány
17/27 anonim válasza:
Kb. 70 km-t letekertem egyszer a fenti okból.
18/27 anonim válasza:
Állva is lehet tekerni, nem muszáj ülni, szóval nincs kifogás! :)
19/27 anonim válasza:
Egyszer értem is tekertek 100km-t oda vissza:) Soha senki nem tett értem ennyit..nagyon nagyon örültem neki:) persze egyértelmű h nem mindenki tudja ezt megcsinálni szóval nemis várom el mivel én sem tudnám megcsinálni:D de attól még ezt mindenkinek elmesélem mert nem mindenkiért tudnak megtenni ilyet:)
20/27 anonim válasza:
egyszer mentem a barátnőmhöz és 100 m-t (!) tekertem Babettával, mert kifogyott a benzin. De ez nem mostanában volt :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!