Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg ily nagy bűn lenne Madonnát hallgatni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal a netten, és amikor a zene felé terelődött a beszélgetés, akkor mondtam, hogy az én kedven énekesnőim közt ott van Madonna! És közölte, hogy azt csak a melegek hallgatják szívesen! És ezen összevesztünk...
17/F
2011. szept. 2. 19:00
1/18 anonim válasza:
csak ő nem bírja... és nyilván elvárja hogy te se bírd Madonna ronda pofáját:D
2/18 A kérdező kommentje:
De amikor elmondtam a haverjaimnak ők még a csajnak adtak igazat!
2011. szept. 2. 19:02
4/18 anonim válasza:
neeem, csakis Sp-t meg Flour-t szabad :DD
5/18 anonim válasza:
Közben titkon meg mindegyik Madonnát hallgat. :D Hülyeség, miért bűn? Abban semmi gáz, semmi kancsós nincs, hogy női énekest hallgatsz, vagy nem hallgatsz 200 BPM-es hardtechnot. Vagy akkor a lánynak vannak meleg ismerősei, akik Madonnát hallgatnak, vagy milyen alapon mond ilyet? Madonna csak nőknek, meg a melegeknek ír dalt? :D
6/18 anonim válasza:
hallod hülye a csaj...
ha 1 zene tetszik akkor tetszik, mi köze hozzá?!
... őszintén elmondom h. én bieber zenéjét is szeretem, és?!
8/18 anonim válasza:
jaa meg Zsófikát, a rágógumit.. az a tuti.. :DD
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem tudják az ilyenek értékelni a komolyabb zenét. Mondjuk mai Madonnát nem hallgatok, de a 80-as évekből sokat. Egyszerűen nem értik a mondanivalóját egy ilyen dalnak, kimerül abban, hogy érzelgős szám, vagy lassú, aki ilyet hallgat az tuti meleg. De huszadrangú, semmitmondó dalt mindenki megért, mert semmiről sem szól.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Csak a környezetemben szinte mindenki egyet értet vele!
2011. szept. 2. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!