Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék az eszem, re hallgatni a szívem helyett?
állj a sarkadra, mondd meg neki h kapja össze magát, ah így halad nagyon csúnya vége lesz
nem tudom mondjuk hány évesek vagytok, az azért nem mindegy
nemh nincs jövőtök, jelenetek nincs
egyrészt az nem szerencsés h idősebb vagy, az ált nem tesz, plusz valszeg a srác még fejben 15 éves. tudom h nagyon szar helyzet, de képzeld el h kívülállóként magatokra néznél, mit látnál? 25 éves és nem akar dolgozni? talán milliomos?(nem)
szóval rengeteget lehetne írni ennek az okairól, stb, a legtöbben nem azért mennek dolgozni h jól érezzék magukat, hanem zséért
te pedig ha eddig nem tudtad meggyőzni, ezután sem fogod tudni, és lelked mélyén már nem is vonzódsz annyira hozzá, pont azért mert nem férfias ahogy viselkedik
egy ilyen szted miylen apa lenne? munka (lol) után beugrana a gyerekért, elvinni edzésre/szolfézsra/nyelvórára? h viselnétek a lakáskölcsönt, esküvőtm közös nyaralást stb?
sztem tedd ki a szűrét, magyarázd el neki pontosan h mi a gondod (ne próbáld meggyőzni, csak tudasd vele-talán pár hónap múlva feldolgozza a tudatalattia és nem fog egy híd alatt megfagyni fél év mnúlva)
megváltoztatni ne próbáéld, mert nem lehet és nem éri meg. te egy felelősségtudatos, intelligens nő vagy, és pasi kell neked nem gyerek (még)
úgy legyél bátor és lépd meg, és majd megtalálod a boldogságod
üdv
Azért nem értem ő miért ilyen,mert az összes haverját le szólja h. hülyén viselkedik, h. nem dolgozik, vagy ha otthagyta a sulit vagy ha csak hazudik,de igazából ő maga is ezeket csinálja.
AMúgy azért is nehéz döntenem,mert ő az első aki már az eljegyzésen is gondolkodott és gyereket is szeretne(és egyéb nevelési meg élethlyzetekben azonosan gondolkodunk),szóval néha úgy érzem én állítok nagy falakat amiket szeretném ha ledöntené,de lehet csak túl naív vagyok.
Persze próbálok vele beszélni,de nagyon sértődős.Tényleg olyan mint egy gyerek, bár néha én is olyan vagyok és e miatt nagyon felszabadult az amikor hülyülünk,de tényleg zavar h. pont a saját életvével nem tud komoly lenni,mert én sem azt csinálom amit szeretnék,de nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!