Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dukai regina kérdése:

Ha van egy pasim akit nem szeretek és van olyan aki tetszik de tudom hogy nem jó a pasim meg igen se mégse jön már be mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyébként már az aki tetszik köszönget nekem bár a nevét nem tudom sztem ő sem az enyémet az a gáz mind a kettő vel egy suliba járok és egyszer a buszon azt mondta le szálsz szép kislány ja meg munkába is láttam és ott is köszönt de olyan cuki csak tudom nem volna jó mert elég szeles gyereknek nézem... meg aztán nagyon jól is néz ki és tuti tudja ezt ő is és nem akarom hogy átverjen... közeledjek vagy hagyjam és maradjak a másikkal még nemjön az igazi ... mert őt nem szivesen bántanám meg mert azért még kedvelem
2011. szept. 2. 15:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg leszophattok bő nyállal ha olyanokat tett volna veletek a drága kis barátotok hogy megvert minden szarért akkor ti sem így gondolkodnátok amúgy meg nem kellene irigykedni hogy én több vagyok nálatok és több valakinek kellek mint ti ti bányarémek ha nem tudtok normálisat írni akkor ne írjatok semmit inkább menjetek szopizzátok anyukátokat ha ennyire köcsög kis genyó ládák vagytok és a helyesírástól meg annyit közötök van bele? nincs akkor meg menjetek haza
2011. szept. 6. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak annyi a közünk hozzá, hogy ha segítséget kérsz és annyival nem tisztelsz meg másokat, hogy igényesen írsz és fogalmazol, akkor nem kéne elvárnod, hogy mások is igényesen álljanak hozzá a szövegeidhez.
2011. szept. 6. 22:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor sem kell egyből rászállni az egészen hanem segíteni kéne nem azért írtam hogy ne hagyjatok békén ha normálisat nem tudtok akkor ne is írjatok mert ilyenre nincs szükségem
2011. szept. 7. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!