Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok tenni érte, hogy kötődjön hozzám? Hogy akarjon teljesen?
A sráccal nagyon jól megvagyunk...Néha eljárunk ide-oda... kézenfogva sétálunk, ismerjük egymás baráti körét, nem titkol előttük, oltári jó köztünk a kémia, megy a szex, beszámol az életéről...
De "hivatalosan" nem vagyunk egy pár.. Mintha nem akarná eldobni a függetlenséget (mégis tudom,h nem kavar mással..)
Mondtam,h ha nincs normál kapcsolat,meg felelősség, nincs élvezet sem, hagyjon...De újra-újra felkeresett...
Ha emberileg kedvel és jól kijövünk, ő is szeret romantikázni, szextől meg odavan, akkor mit tehetek,h kötődjön? Hogy akarjon mindenestül???
Mind2en 24 évesen vagyunk, elég felnőtt már egy kapcsolathoz? BVagy simán nem vagyok elég,h belémszeressen?
Ha emberileg kedvel, kijövünk,
Senkinek nem mondja,h ki vagyok..:S
Néha egy max két napig nem keres... De nem cseszhetem le, nincs jogalapom.
Állandóan filóznom kell, h a "kapcsolatunkba" mi fér bele, felhívhatom,vagy zaklatásnak veszi...Most írjak rá vagy ne... Ha a pasim lenne, nem filóznék, írnék,ha lenne mit (félre ne érts, pasijaim sem zaklatom, max ha nem tudunk talizni egy sms este, vagy egy hívás 2 napont)
Amíg vele vagyok, nem látok meg más pasikat, hiába udvarolnak ezerrel, míg félek,h ő adott esetben becsajozhat, hsizen nincs lekötve hivatalosan :S
Tudom kedves 2. válaszadó...
De vele nem lehet értelmesen beszélni, senkinek nem akarok erről a dilemmáról mesélni, de,ha bennem marad, megőrülök:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!