Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ebben a helyzetben? Lent!
Nos, az a helyzet hogy bejelöltem fb-on egy ismeretlen fiút, akiről eleinte azt hittem, hogy ismerem, aztán később jöttem rá, hogy mégsem. Ez a fiú rámírt és szerelmet vallott meg mondott egyéb kedves dolgot, hogy találkozni akar meg stb...
Eközben egy barátommal is chateltem, és elmondtam neki ezt a történetet, a fiúval való levelezésünket meg bemásoltam neki.
Másnap lebuktattuk ezt a fiút, ugyanis az a barátnőm, akinek elmondtam ezt a történetet, bejelölte ő is ezt a fiút és ráírt. Ekkor ez a fiú a barátnőmnek is szerel,et vallott, de persze azt is elmondta neki, hogy van még egy lány, akik tetszik neki, d csak egy KICSIT (rám gondolt). Ekkor én is ráírtam erre a fiúra, és elmondtam, hogy mindent tudok, majd megkérdeztem, hogy ki tetszik neki jobban: barátnőm vagy én? ekkor ő azt mondta, hogy a barátnőm, erre én azt írtam, hogy akkor engem felejts el,, erre ő azt válaszolta, hogy nem szeretnélek elfelejteni. aztán írtam neki, hogy majd holnap megbeszéljük, erre azt írta, hogy szia, jóéjt, és sajnálom, iagazd volt.
a fi 12 éves, én 13 vagyok, de azért ez elég szarul esett, mert belém még egyetlen fiú sem volt szerelmes, és megörültem ennek az egynek. (nem akartam volna hosszabb kapcsolatot, mert nem vagyok a netes kapcsolatoknak a nagy híve). szerintetek mit csináljak?
13 évesen nézzél rajfilmet ne a f@szokon agyalj!
Hova fajul ez a krva világ bzeg?! :-|
Kedves Válaszolók! (kivéve az utolsó válaszolót)
-Nem fogok rajzfilmet néni, mert azon a koron már túlnőttem (ezt nem azért mondom, hogy játszam a 'nagyon érett kislány'-t, hanem ténylgen nem érdekelnkem ár ezek a fajta filmek
-ELSŐ FIÚ, aki szerelmet vallott nekem, ezenkívűl még életemben nem jártam senkivel sem
-Lehet, hogy 13 éves vagyok, de az eszem, több mint nektek így 13-25 évesen (nem tudom hány évesek vagytok, de a legtöbben ebben a korosztályban vannak, akik felregisztrálták magukat ide)
-Egyáltalán nem a f@szon gondolkodom, engem nem a szex érdekel, hanem a KAPCSOLAT, amit úgy érzek, hogy 13 éves kortól el lehet kezdeni
Utolsó még kedvesebb Válaszolónak: Köszi, hogy megértesz, és kiálltál mellettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!