Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a mostani fiatal lányokról?
Most hogy egyedül lettem egy két éves kapcsolat után, ( a drágalátos barátnőm otthagyott, mert mint kiderült animefigurákra jobban gerjed.. azért ennyire ronda nem vagyok :) ) végignéztem a suliban a mostani lányokon. Lesújtó, plázacicák, iszom-dugom bandák mindenhol. A legtöbbet, ha megszólítod, legalábbis lekezel, leszólogat (mert ugye ő a nagylány, aki pózolt a hétvégi buliban). Jópofa kis humoros lánykák már nincsenek is? Előrebocsátom, nem társadalmi elemzés volt a tervem a kérdéssel, puszta kíváncsiság. Csak az én környékem ilyen, vagy másfele mások a tapasztalatok?
16/F
Hehehehe...
Ott elqrtad, hogy a saját sulidban nézelődsz.
A nagy keserű igazság, hogy már a 14 éves csajok is azt nézik, mennyi pénze van a pasinak, lehessen vele villogni a többi csaj előtt, és legyen aki rendesen alájuk vág.
Szóba se jöhet egy 16 éves, inkább 26, vagy idősebb pasik.
Aki nem hiszi, járjon utána, és használja a GYK keresőjét. :D
Kérdező: 12-13 évesnél idősebb csajoknál nincs esélyed, esetleg leitatsz pár 14-15 éves partiribancot és megtankolod.
Miért is qrtam el ott, hogy a saját sulimban keresgélek?
"12-13 évesnél idősebb csajoknál nincs esélyed"
Kezdjek az alatt? Nooormális? :P
Hehehehe...
Ez már offtopic, ha az eredeti kérdésre van még válasz, az jöhet, de a magánéletem pont az, aminek le van írva.
győri vagyok és igazad van itt is ez a helyzet. menő dolog inni és dugni:\
18f
nálam is ez van sajnos igaz még nem jártam senkivel de nem találok olyan lányokat akik normálisak és nem menőmániások
16/f
Az én sulim is tele van ilyen lányokkal. Mondjuk viszonylag sok normális is van, mert jó suli.
Am én se vagyok ilyen cica baba, volt már ilyen barátnőm de utálom. Nincsen iphone-om, méreg drága ruháim és én szeretem az említett zenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!