Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a mostani fiatal lányokról?
Most hogy egyedül lettem egy két éves kapcsolat után, ( a drágalátos barátnőm otthagyott, mert mint kiderült animefigurákra jobban gerjed.. azért ennyire ronda nem vagyok :) ) végignéztem a suliban a mostani lányokon. Lesújtó, plázacicák, iszom-dugom bandák mindenhol. A legtöbbet, ha megszólítod, legalábbis lekezel, leszólogat (mert ugye ő a nagylány, aki pózolt a hétvégi buliban). Jópofa kis humoros lánykák már nincsenek is? Előrebocsátom, nem társadalmi elemzés volt a tervem a kérdéssel, puszta kíváncsiság. Csak az én környékem ilyen, vagy másfele mások a tapasztalatok?
16/F
szerintem a ruháikkal nincs is gond,meg elég szépek is amit irigylek :/ adnak magukra;de az már gázos ha minden 2. percben a haját meg a sminkét nézi...
de az a viselkedés o_o"
hajukat meg a sminküket nézik*
bocs xd
Azthiszem elkönyvelhetem, hogy szarul áll a szénám.
A kíváncsi természetemet még mindíg birizgálja a 20:21-ben megírt második kérdés. Gondolok évre, évtizedre, akármire.. úgytűnik régebben nagyobb volt azt átlag IQ. :D
20:29, nem értettem rá,( hogy is mondják ezt cizelláltan? :D) csak gondoltam elmesélem miben nyugtattál meg. :)
Hamarosan ez a kérdés is eltűnik a gyakorikerdesek.hu feneketlen bugyraiban.
20:34
2-3 éve? Akkor elég gyors változás volt mindenesetre, lehet, hogy jött a madárinfluenzával, vagy valami hasonló kórsággal.
20:41 Akkor tartsd a reményt és terjeszt az "igét". :D
Viszont félreértés ne essék, én nem ítélem el aki iszik, cigizik, különben nem lenne kin gyakorolni a csípős szóvicceket. :) Csak azt furcsállom hogy pár év alatt ennyit változnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!