Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élünk, és nagyon hiányzik a barátom, és hetente csak egyszer láthatom. Mit tegyek a hiánya ellen?
Figyelt kérdés
130 km van köztünk, keveset találkozunk, és mindig csak rá tudok gondolni, és ha szomorú vagyok, fáj, hogy ő most nincs itt, hogy megnyugtasson... mivel kössem le magam addig, amíg nem találkozunk újra?2011. aug. 31. 20:09
11/15 anonim válasza:
jah és ez a 20:32-esnek szólt...
12/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) aki meg azt mondja hogy kössük fel magunkat meg gáz ez az msn szerelem... nem neten ismertem meg, egyszerűen csak messze lakik... minden nap beszélünk, csak most hogy elkezdődött a suli ezért csak délutánonként tudunk...
2011. szept. 1. 14:49
13/15 anonim válasza:
20:32es vok, Leszrom ha offoltok, akkor is gyűlölni fogom a távkapcsolatot, am kösszi a heresérv és a többi jókívánságot!
Üljetek csak itt egész nap...Na Béke;)
14/15 anonim válasza:
lexarjuk magasról h te mit gyűlölsz, nem ez volt a kérdés...:S
15/15 anonim válasza:
Azért nem kell kétségbeesni, ez csak egy idióta (14:40es), én már túl vagyok 1 távkapcsolaton ami nem működött (csak 100km) és jövő nyarat thaiföldön töltöm bnőmmel, főiskola után pedig valószínűleg ott fogok lakni és dolgozni, az igazi szerelem nagyon sokat kibír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!