Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem így? Lesz kiút?
Nagyon jó volt a kapcsolatunk a barátommal de két hete szakítottunk. Először én üzentem meg neki h legyen vége aztán írtam neki egy üzenetet hogy szeretem és nem akarom elveszíteni, aztán beszéltünk telefonon és azt mondta h maradjunk csak barátok...Aztán találkoztunk de nem volt megbeszélve és beszélgettünk és azt mondta h még nincs vége várjunk egy kicsit jah és még ezelőtt azt is mondta h nem akar komolyabb kapcsolatot még várjunk...
Aztán megöleltük egymást meg volt egy csók...(és azt mondta hogy majd hív) Ma is hallgattam azt a számot amit a legelső talinknál hallgattunk és sírtam..nem akarom elveszíteni mert nagyon szeretem...
Ez már beteges??? Pedig most is lenne pasi deh nemtok egyszerűen senkit se szeretni mert bennem van ő és úgy érzem sose tudnám elfelejteni..
Mégis mit tegyek??? Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
szia :) hat ez olyan bizonytalanak nez ki, lehetseges hogy lenne meg belole valami idovel, csak varni kell...ido kell ahoz hogy mindent vegig ondoljon o is es te is, hogy mit er ez nektek!!! en is most osszekaptam a baratommal, csinaltam egy jokora hulyeseget!!! es mar nagyon banom!! en azt ajanlom hogy ha most vege is lenne es baratok maradnatok, idovel meg 90% szerintem hogy osszejonnetek! ne add fel ha szereted!!! NAGYON SOK SIKERT KIVANOK!!!!
17/L
Nagyon köszönöm...:)
Ma 1 hete hogy gondolkodik, majd úgyis felhív...
Neked is sok sikert!!!
Am az rossz ötlet volt szeintetek h vipen írtam neki egy üzit hogy akk hívjon és remélem tudja mit akar mert minden csak rajta múlik.
Vagy nagyon siettetem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!