Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de félek elmondani. Lesz valami belőle? Mit tegyek? A többi lent.
Akkor szerintem mondd el neki, hogy hazudtál, és hogy valójában szerelmes vagy. Vesztenivalód nincs, mert mint írtad annyira nem laktok egymáshoz közel, szóval nem kéne minden nap fülig elpirulva végigmenned az utcán, mert nem esélyes, hogy összefuttok. Ha meg mégis tetszel neki, akkor meg azért annyira messze se laktok, hogy ne lehetne megoldani, hogy heti 1-2-szer találkozzatok...
Amúgy előző: igen, gondolj csak bele, te is voltál 13 éves is, nem bűn fiatalnak lenni...
1. vagyok drága előttem lévőnek: Igen kedves, 13 évesen én is odáig voltam egy fiúért, de nem akartam járni vele... minek egy 13 éves (most írjam azt, hogy kis taknyosnak?) kislánynak járni valakivel? Én sem akartam járni vele, még gyerek voltam, örültem, ha rám nézett... és szerintem ez a természetes... nem 13 évesen járni valakivel.. az nem lehet olyan nagy szerelem, hogy mindjárt belehal. Ez csak egy gyerekszerelem, egy éven belül túl lesz rajta, ha meg nem, akkor nagyobb lesz, és már a szülei is jobban engedik, és nyugodtan járhat vele.. nem hal bele, ha vár még 2-3 évet.... bár szerintem akkorra már újabb 5 pasin leszel túl. Mármint úgy értem, hogy akik tetszenek. Ne érts félre.
Szóval ez az én véleményem. ő még gyerek. Maradjon csak gyerek szinten, ne akarjon felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!