Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak számára milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak számára milyen az ideális női természet?

Figyelt kérdés
Itt lehet gondolni sima kapcsolatról vagy akár együttélésről. Mi az amitől eszébe sem jut mást keresni?
2011. aug. 31. 18:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4%

De, már felnőttem. És GARANTÁLTAN több humorérzékem van, mint neked. :-D

Jahh, hát ha viccnek szántad, akkor én kérek elnézést!

Szegény csajod...

2011. aug. 31. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Pedro, vagy fejtsd ki, milyen a barátnőd, vagy ne írj ilyen csajszis válaszokat.
2011. aug. 31. 18:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Ne itt vitatkozzatok már. Ennek mi értelme?
2011. aug. 31. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:

szexi külső,de ne legyen könnyen kapható,kedves,humoros,megértő,legyen olyan mint a legjobb haverok,bájos,tud főzni,nem s*gg hülye,gondoskodó,nem kioktató,rendszerető.

Ilyen viszont kevés van és ők hasonlóan tökélestes pasit keresnek akiről a fentiek mind elmondhatóak:D

2011. aug. 31. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Nocsak, kíváncsiak vagytok, mi? :-)

Na komolyabban: tulajdonképpen nem is tudom pontosan megmondani. Szerintem nem is szedhető pontokba, hogy ezért, meg ezért, meg amazért jó, vagy ettől ideális, meg attól ideális.

Még csak azt sem mondom, hogy ő a legszebb, a legjobb, a legkedvesebb, a legokosabb, mert persze, reálisan szemlélve biztosan van olyan, aki nála is szebb, okosabb, jobb, stb.

Mért nem keresek mást? Mert szeretem. Ilyen egyszerű a dolog. Igen, tudom, hogy vannak hibái (mint ahogy nekem is), és vannak rossz napjai (mint ahogy nekem is), stb. De mindezekkel együtt több mint 10 éve nagyon jól kijövünk egymással.

Ja, és van egy (számomra) nagyon jó tulajdonsága: csípi a humoromat! :-D

Pedro

2011. aug. 31. 19:00
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező! Gondolom nő/lány vagy és van vagy egy kiszemelted/vagy már párkapcsolatban élsz. Nos.... mint láthatod minden férfinek más az igénye (hozzáteszem... az itt válaszoló férfiak többségének szerintem nincs párkapcsolata). Nem így és itt fogod megismerni azt a hímneműt akit szeretsz. Inkább próbáld ŐT kiismerni és ne az itt reagáló arctalan, nemtelen, névtelen kommentelőket! 24L
2011. aug. 31. 19:04
 17/21 anonim ***** válasza:
azért itt is kaphat pár tippet szerintem:)
2011. aug. 31. 19:05
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Jó de akkor kort is írjanak a válaszolók és hogy hány éve élnek párkapcsolatban! Ennyi...
2011. aug. 31. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Olyan, mint az Aranyemberben Noémi.
2011. szept. 1. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Az ideális nő mindig csöndben van és széttárja a lábát.
2011. szept. 3. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!