Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy akiben ennyire megbiztam igy becsapjon es elhagyjon, meg akartam olelni es meg elhuzodott? 2 eve voltunk egyutt tegnap veget ert.
Figyelt kérdés
Szunetet kert es aztan meglassuk, nem valaszolt az smsre es szakitottam mert az meg mindig jobb mint 1 honapig szenvedjek es aztan hagy el amikor 1 honapot remenykedek.
es nem is irt semmit se arra h szakitottam, nagyon becsapott ugy erzem, neki adtam a szuzessegem is es ezt erdemlem. 20 eves en 18 leszek
2009. ápr. 19. 13:48
1/2 anonim 

válasza:

Szia! Velem is pont ez történt, az első barátom (akinek odaadtam a szüzességemet) másfél év után mondta hogy tartsunk szünetet. Nagyon fájt. Nem kaptam konkrét választ hogy miért akar szünetet, de aztán pár napra rá megtudtam hogy van egy másik barátnője, akivel már 1 hónapja csalt engem... Szóval lehet nálatok is ez történt. De utána szakítottak és visszatért hozzám mert rájött hogy én kellek neki. De már ennek is vége, kihűltek az érzelmek. Jól tetted szerintem hogy szakítottál, jobb mint reménykedni, szenvedni hogy vajon kibékültök-e és lesz folytatás. De ha igazán szeretett téged akkor úgyis visszamegy hozzád.
2/2 anonim 

válasza:

Jobb így. A "szünetnek" nem sok értelme van. Ha csak nézeteltérések, kis problémák vannak egy kapcsolatban, azokat meg kell beszélni, és ha kell változtatni ezen-azon. De a szünet nem kell. Úgy tűnik, ő nem mert szakítani, azt akarta, hogy te szakíts. Elérte. Próbáld ezt így elfogadni. Majd jön más, aki megérdemel, és szívből szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!