Másnál is nagyon elhúzódott az egyszeri alvásra való átállás?
Figyelt kérdés
11 hónapos kislányom 2 hete csak egyszer alszik napközben, és nem bírja ebédig, így előbb alszik, majd ebéd, de emiatt este 6 körül már hulla fáradt. Jól alszik éjjel, de korán kel. Próbálom tologatni...mennyi idő míg beáll?2011. jan. 18. 19:10
1/5 anonim válasza:
Nálunk is így volt.13 hónapos korában állt át az 1x-i alvásra. Eleinte 10-11-től aludt 13-14-ig. Így este 7-kor már aludt. Olyan 1-2 hónapba telt mire ebéd után aludt el. Én nem erőltettem, magától alakította ki. Tudom fárasztó, hogy nyűgös, de majd megoldódik. Nekem is korábban kelt, de aztán az is rendeződött.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem annyira fárasztó:) majd ezen is túl leszünk.
2011. jan. 18. 19:29
3/5 anonim válasza:
Nálunk nagy alvó a fiam, és úgy néz ki ez is megoldódott pár nap alatt... Ma 13 hós, és a múlt hétig még így aludt: este 9től reggel 8 fél 9-ig. fél 11-től fél 1-ig, majd még délután fél5től fél6-ig 1 órácskát. Aztán múlt héten az utóbbi napokban nem akart délután aludni, illetve csak nagyon nehezen, és ha el is aludt negyed óra után felkelt. Míg nem a 3ik napon, egyáltalán nem aludt el délután. Vasárnap kihúztuk 12-ig, előrébb hoztam az ebédet neki, evett és negyed 1-től alszik fél 4ig:) Így bírja este 8-ig amikor fürdetjük, bár 7től picit nyűgösebb, de bírhato.
3ik napja ez a forgatókönyv, remélem beáll.
4/5 anonim válasza:
a lányunknál most van ez, kb 1 hete nem alszik 2-szer. most 1 éves. még nálunk sem működik tökéletesen, általában dél környékén alszik el, ebéd nélkül, mert addigra annyira fáradt, hogy nem lehet megetetni, viszont 10-11 között tartalmasabb tízórait kap. alszik 2-3 órát, utána jön az ebéd. ha 3-4 között kel, akkor símán bírja az esti fürdésig, kb 8-ig, de ha nem alszik addig, akkor hamarabb fürdetünk. érdekes, hogy ilyen esetben is ritkán alszik el korábban, általában 9 körül alszik el, és reggel 8 körül kel fel. viszont éjjel akár többször is megébred, hajnal tájt időnként eszik is, de visszaalszik rögtön.
5/5 anonim válasza:
olvasva az előttem szóló válaszát, még azzal egészítem ki, hogy nálunk is a késő délutáni alvással volt a gond. KArácsony környékén már fél 7-7 között aludt, viszont így fennvolt fél11-ig. ezért döntöttünk úgy, hogy délig ne aludjon, korábban ő is fél 11-11 között aludt el, így van egy hosszabb alvása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!