Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is nagyon elhúzódott...

Másnál is nagyon elhúzódott az egyszeri alvásra való átállás?

Figyelt kérdés
11 hónapos kislányom 2 hete csak egyszer alszik napközben, és nem bírja ebédig, így előbb alszik, majd ebéd, de emiatt este 6 körül már hulla fáradt. Jól alszik éjjel, de korán kel. Próbálom tologatni...mennyi idő míg beáll?
2011. jan. 18. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt.13 hónapos korában állt át az 1x-i alvásra. Eleinte 10-11-től aludt 13-14-ig. Így este 7-kor már aludt. Olyan 1-2 hónapba telt mire ebéd után aludt el. Én nem erőltettem, magától alakította ki. Tudom fárasztó, hogy nyűgös, de majd megoldódik. Nekem is korábban kelt, de aztán az is rendeződött.
2011. jan. 18. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem annyira fárasztó:) majd ezen is túl leszünk.
2011. jan. 18. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nagy alvó a fiam, és úgy néz ki ez is megoldódott pár nap alatt... Ma 13 hós, és a múlt hétig még így aludt: este 9től reggel 8 fél 9-ig. fél 11-től fél 1-ig, majd még délután fél5től fél6-ig 1 órácskát. Aztán múlt héten az utóbbi napokban nem akart délután aludni, illetve csak nagyon nehezen, és ha el is aludt negyed óra után felkelt. Míg nem a 3ik napon, egyáltalán nem aludt el délután. Vasárnap kihúztuk 12-ig, előrébb hoztam az ebédet neki, evett és negyed 1-től alszik fél 4ig:) Így bírja este 8-ig amikor fürdetjük, bár 7től picit nyűgösebb, de bírhato.

3ik napja ez a forgatókönyv, remélem beáll.

2011. jan. 18. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
a lányunknál most van ez, kb 1 hete nem alszik 2-szer. most 1 éves. még nálunk sem működik tökéletesen, általában dél környékén alszik el, ebéd nélkül, mert addigra annyira fáradt, hogy nem lehet megetetni, viszont 10-11 között tartalmasabb tízórait kap. alszik 2-3 órát, utána jön az ebéd. ha 3-4 között kel, akkor símán bírja az esti fürdésig, kb 8-ig, de ha nem alszik addig, akkor hamarabb fürdetünk. érdekes, hogy ilyen esetben is ritkán alszik el korábban, általában 9 körül alszik el, és reggel 8 körül kel fel. viszont éjjel akár többször is megébred, hajnal tájt időnként eszik is, de visszaalszik rögtön.
2011. jan. 18. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
olvasva az előttem szóló válaszát, még azzal egészítem ki, hogy nálunk is a késő délutáni alvással volt a gond. KArácsony környékén már fél 7-7 között aludt, viszont így fennvolt fél11-ig. ezért döntöttünk úgy, hogy délig ne aludjon, korábban ő is fél 11-11 között aludt el, így van egy hosszabb alvása.
2011. jan. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!