Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez még irántam vmit?
Jártunk a fiúval egy ideig, de szakítottam vele, mert nem tudtunk elég időt együtt tölteni a munkáink és a távolság miatt... Mindketten beláttuk,h nem megy, de nekem kellett kimondani. Ó már másnap keresett, azt éreztem,h nem fogja fel... Próbáltam érzékeltetni vele,h kedvelem, de nem lehet több... Persze mikor megcsókol, elgyengül a térdem, így nem nagyon szakadtunk el egymástól teljesen...Ha értitek.... :S
Azt éreztem,h akar még engem, de igyekeztem hűvösebb, bár kedves lenni. Most van 1 fölös jegyem színházba a barátaimmal, és azt gondoltam elhívom. ELső szóra ugrott,h szívesen jönne... De mióta nyitottam felé, kb 4-5 napja, eltűnt...
Megunta a huza-vonát? Talált vki mást?
Vagy sosem érdekeltem,csak a büszkesége csorbult,h én hagytam ott?
24/L
Nem tudom,h szerelmes volt-e belém, ahhoz kevés időt voltunk együtt... És akkor nem engedett volna el ilyen könnyen.
Ha szeretsz vkit, és az azt mondja, drágám, nehéz így,h nem tudunk találkozni, akkor te arra azt válaszolod,h : igen, én is félek,h ebből fájdalom lesz, inkább ne menjünk bele komoly kapcsolatba...????
????!!!! Ha nem akar komolyat, nem szeret...
Ha nem szeret, miért nem hagyta,h lezárjam?
Ha mégis érez vmit, miért nem örül most,h nyitok felé...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!