Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lány barátság, vagy ez már több attól?
10:17 mert csak feltételezem mik az érzései...ugyanis folyto9n bizonygatja másoknak h csak barátok vagyunk de senki nem hisz nekünk mondván: nincs ffi és nő között barátság. De ha kezdeményeznék és Ő tényleg csak barát akkor elveszítem a barátomat.Amit nem szeretnék...
10:21 próbálom én és néha úgy tűnik már csak egy lépés és megcsókol,aztán eltelik pár nap h nem látjuk a másikat és kezdődik előlröl macska-egér játék...Akkor a legszarabb amikor közli ki tetszik neki.De aki komolyan tetszett neki az is elhajtotta átbaszta akkor pl hozzám jött panaszkodni.Meghallgattam és azmióta ismerem csak próbálkozik nőkkel de nem volt neki,vmit mindig elbaszott...a barátja szerint túl nyuszi és jegeljem ne mondjak le róla(Ő tudja biztosan mit érzek a barátja iránt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!