Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a jel, amit mégis észrevesznek a fiúk?

Figyelt kérdés
Itt annyi kérdésre írták már a fiúk, hogy hiába küld egy lány "jeleket" feléjük, ők azt nem veszik, az a mi saját nyelvünk és velük egyértelműbbnek kell lenni. Lányok! Ennek ellenére mi volt az a jel amit küldtetek már srácnak és mégis észrevette, vagyis abból elkezdett azért rájönni hogy tetszik nektek? Egyáltalán kinek volt ilyesmivel sikere, ellen példákat várok. És fiúk! Veletek tényleg soha nem volt olyan hogy nem közölte a lány hogy tetszetek neki mégis valamiből rájöttetek? Miből?
2009. ápr. 19. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Például odajött hozzám és megcsókolt. Egy szót sem szólt, mégis tudtam, hogy tetszem neki.

De nektek nőknek tényleg ennyire fáj kimondani, amire gondoltok?

2009. ápr. 19. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszolónak: valami okból kifolyólag sok nő/lány megalázónak tartja és úgy gondolja, a fiú dolga. Valójában arról van szó szerintem, hogy félnek a nyílt visszautasítástól, így inkább áthárítják a feladatot a fiúkra azzal az ürüggyel, hogy hagyományos ez a mi a dolgunk.

Kérdezőhöz: én alkalmatlan vagyok arra, hogy megkülönböztessem a baráti és csábos mosolyt, így ezt a jelet sosem fogom észrevenni. Ellenben volt olyan lány, aki ugyan nem mondta ki, hogy tetszem neki, de egyértelmű célzásokat mondott, ill. olyan is volt, aki nyíltan kimondta, hogy bejövök neki. Nekem meg bejött, hogy ő nyíltan kimondta.

Szóval abból már észre lehet venni, ha többször teszel rá célzást, hogy szívesen töltenél vele több időt, találkoznál vele. A legjobb lenne viszont, ha egyszerűen nyíltan elmondanád, mondjuk randira hívnád.

Sajnos a mindenféle női apró kis jelzéseket azért nem látjuk sokszor, mert ugyanilyen kis apró dolgokat a nők akkor is csinálnak, ha nem akarnak semmit.

2009. ápr. 19. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet masoktol tanulni. en is rengeteget benaztam, de amikor rovidebb idon belul tobb pasim volt (ertsd fel ev alatt 3 + 1 alkalmi,de persze semmi szex) rajottem h nem is olyan ordongos az egesz.

pl irj neki kedves es neha ketertelmu smseket. keresd a tekintetet. neha eressz el 1 sejtelmes mosolyt csak neki. mikor kettesben vagytok huzodj kozelebb hozza. erintsd meg gyakran, kulonbozo okokbol, csak ugy veletlenul. bucsuzaskor adj 1 puszit az arcara (de akkor ne puszild vegig az egesz tarsasagot) flortolj vele.

2009. ápr. 19. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, szeretjük az egyértelműséget, és ha nyíltan kimondják, hogy mi van, minthogy szinte ki kelljen totózni, hogy mit akartok...:D Plusz energiám sincs rá, hogy folyamatosan azon gondolkozzak, hogy tetszem-e a hölgynek. Már volt olyan, hogy úgy kellett kiszednem fogóval a csajból, hogy tetszem neki:D Aztán együtt voltunk 1 hétig, és léptem, mert nem bírom ilyen szinten a titokzatosságot:D

23/F

2009. ápr. 19. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

nah,nekem az vált be,h a pasim imádja a focit,és én ügyeske sokat gyakoroltam haverokkal,és később vele is játszottam,éééés végül megkérdezte h akarok e vele járni :D

(najó biztos nem csak ezért kérdezte meg,de sztem ez is vlmi)

2009. máj. 1. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!