Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg lehet majd belőle több is?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már régóta szimpatizálunk egymással. Először mindig csak ilyen udvarias beszólások voltak. De az elmúlt héten rávette megát és rám köszönt, azóta már mindig köszönünk. A szemezés is már nagyon régóta megvan közöttünk. Esetleg lehet ebból valami? Várjam még közeledik?2009. ápr. 19. 10:26
1/3 anonim válasza:
Van az a sultgalambos mondas miszerint ne vard,hogy a sulthalamb a szadba ropuljon........lepj te valamit es akkor talan lehet valami....
2/3 timido válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Lehet mindketten féltek, de ebből csak akkor lehet valami szerintem, ha sulin kívül ismerkedtek, mert az azért mégis csak más! :)
Az msn-t azért nem ajánlanám, mert aztán msn en jót eldumálgattok, de ez élőbe nem fog meglátszódni, mert az msn teljesen más.. szóval szerintem, próbálj vele beszélgetni, aztán ha már jól megy, megpróbálni sulin kívül találkozni :)
3/3 A kérdező kommentje:
nem jár már suliba, már dolgozik, 21 éves én 16 és fél. és nincs is net közelben...
2009. ápr. 19. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!