Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék FIÚ barátokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék FIÚ barátokat szerezni, hogy esetleg később legyen belőle valami?

Figyelt kérdés
az iskolában nem ismerek helyes normális srácokat, ha van is akkor 3-4 évvel fölöttem járnak...
2011. márc. 23. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Ne akarjál fiú barátokat szerezni, mert hamar egy farkat találsz magadban.

Mondjuk, ha ez a célod, akkor nem szóltam.

2011. márc. 23. 20:08
 2/13 A kérdező kommentje:
nem, természetesen nem az a célom.. ezért írtam hogy normális
2011. márc. 23. 20:24
 3/13 anonim válasza:
21%
Esetleg valami kort írhatnál ,akkor tudnánk rendesen válaszolni a kérdésedre. Amúgy Facebook helyett felálsz,kimész az utcára, hívsz 1 barátnőd,és flörtölj itt-ott, de fiatal lehetsz, mert nem tetted volna fel,és buliban ismerkedsz.
2011. márc. 23. 20:51
 4/13 A kérdező kommentje:
L/15 és a környéken nincsenek velem kb. egykorú lányok vagy fiúk. és nem vagyok fb. -függő
2011. márc. 23. 20:54
 5/13 anonim válasza:

Oké,értem értem, hát akkor várj még kicsit szerintem, kisvárosban,falbuman laksz? Esetleg egy koli nem segítene? Van sok barátkozási lehetőség :D

Jól nézel ki? Arc vagy? :)

2011. márc. 23. 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:
budafokon (22. ker.) és 1. kerületbe járok suliba kosarazom... városi élet
2011. márc. 23. 21:03
 7/13 anonim válasza:

Pest ezért "szívás" itt az utcán ismerkedni nem lehet,mer mindenki úton van valahova. Kisvárosi voltam anno ismereted a korosztályod ,feletted 2 év,esetleg alattad is,és volt nagy választék :D

Hát parkba,ilyesmi helyeken próbáld meg.

2011. márc. 23. 21:05
 8/13 A kérdező kommentje:
hát én 3 évfolyammal vagyok jóba 2 lefele 1 felfele.. Buda jó hely.. de már nincsenek a régi utcán barátkozás... mindenki rohan közöttük én is :(
2011. márc. 23. 21:08
 9/13 anonim válasza:
Írj privátot, és folytassuk valami beszélgető-programmal, nem akarok még 1000 választ írni, megpróbálok segíteni.
2011. márc. 23. 21:11
 10/13 A kérdező kommentje:
először engedélyezd .. :)
2011. márc. 23. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!