Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék FIÚ barátokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék FIÚ barátokat szerezni, hogy esetleg később legyen belőle valami?

Figyelt kérdés
az iskolában nem ismerek helyes normális srácokat, ha van is akkor 3-4 évvel fölöttem járnak...
2011. márc. 23. 19:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
megvan :9
2011. márc. 23. 21:36
 12/13 anonim ***** válasza:
hát ha csak BARÁTKÉNT kellenek, akkor tudj hozzászólni a tlmájukhoz (foci,pc játékok stb..) légy jófej, hülyülj velük stb :) ésmég a végén lehet valamelyiknek ponnthogy ez fog bejönni. ja és légy KÖZVETLEN!az fontos :)
2011. márc. 25. 16:39
 13/13 anonim válasza:
Huhh..szerintem kezdj el velük hülyülni...stb...MSN-en,Fb-n beszéllni velük,sokat hülyülni. Persze kortól függ.Hány éves vagy? Nekem szinte csak fiú haverom van,pedig csajos vok,nagyon. Nekem is így volt baráti társaságból kiszúrtam vkit,jól haladunk. :P :) De csak lassan,mert a fiúk útálják,ha rájuk szállsz,ha úgy látod,hogy kicsit soknak tartanak,akkor hagyd őket,mert ki fognak osztani. Azért írom,mert barátnőmmel is ez volt,jól megszívta...
2011. jún. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!