Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mért van az hogy minden csaj vissza utasít? Vagy itt hagy? A fiúk kíméljenek a hülyeségekkel meg a melegek is. Ty.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok.Aranyos és kedves és jófej.Nagyon vicces is vagyok mert Stand up Comedybe akarok szerepelni egyszer.Szoktam sportolni is haverokkal focizni.Félig kocka hasam van.178 cm magas vagyok hosszú a hajam.És követem a divatot is.Szerintetek mért van ez? a válaszokat előre is köszönöm.
2011. aug. 30. 07:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves 17:22

Nem mondom ki, hogy különb vagyok a kérdezőnél, mert 1) nem ismerem, 2) nagyképűségnek hangzana(, bármennyire is igaz lenne...)

Honnan tudod, hogy én sem vagyok jobb? Tán ismersz? Kétlem.

Én már letettem pár dolgot az asztalra, és talán dicsekvésnek számít, de azért elmondom, hogy megnyugodj: négy nyelven tanulok, egész nyáron nyelvvizsgákra és nyelvtanfolyamokra jártam, az iskolában egy hármasom lett csak év végén (az is tesiből, szóval...) a legtöbb ötös, meg néhány négyes. És nyáron, ha harminc könyvet nem olvastam el, akkor egyet se. Mondd, a mai fiatalok mikor olvasnak el ennyi könyvet, főleg önszántukból? Lusta, önző, tiszteletlen bagázs az egész. És büszkévé teszem az anyámat, hogy ilyen lánya van, mint én, ami talán mindezek közül a legfontosabb.

Ez azt hiszem több, mint amit a korombeliek letesznek az asztalra. És nem, nem akaszkodnék rá semmilyen srácra. Nem kell nekem egy 18 éves nagy gyerek, akire nekem kéne odafigyelnem.

"vessző után csak a gépeken kötelező vessző után szünetet rakni egyébként meg nem lényeges "

Szóismétlés, vesszőkihagyások, összefüggéstelen szöveg, helyesírási szabályok nemismerete. Igen, te aztán tényleg tudsz helyesen írni...

15/L

2011. aug. 31. 09:31
 22/26 .Daniel. ***** válasza:
42%

Ettől az oldaltól ne várj sok támogatást. A partycédákkal tényleg ne foglalkozz mert túlságosan is nőnek érzik magukat azzal a pár kilós maszkkal. Mielőtt jönne a sav gyűlölöm a vesszőket szóval kár mondani mennyire hülye meg értelmetlen vagyok. A csajokhoz érteni kell. Ha már tudod hogyan működnek tisztelni fogod őket. Sajnos azt kell mondjam téged jól átkúrt@k. Miért költesz egy nőre? Főleg egy olyanra aki még csak nem is a Te nőd. Sose költs csajra ameddig meg nem pakoltad. Egyébként is egy kapcsolat két emberből áll. A másik dolog: Az hogy egy csaj neked sírja el a szerelmi bánatát azt jelenti hogy olyan mélyen vagy a barátság mocsarában hogy az csak na.:)

Ne várd hogy majd ha meghallgatod és kedves leszel vele akkor majd lecidáz. Te diktálod a játékszabályokat mert Te vagy a férfi. Ééérteeemm??

2011. aug. 31. 10:12
 23/26 A kérdező kommentje:
Értem*Meki bácsi hangon*:D
2011. aug. 31. 13:32
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves Yumee.Az egy dolog h négy nyelven tanulsz:D én pl kívülről tudom a 2 világháborút és a többi dolgot érettségi szinten.Ez minde szép és jó, hogy Te 4 nyelven tanulsz, de remélem tudod h ebben az országba baszhatod a tanulást több diplomás tanároknak sincs munkája szal erről ennyit.Amúgy meg igen tudok helyesen írni.Megnézném h írsz a füzetbe és jön a vessző utána nyomsz egy spacet? vagy mi?:DDDD
2011. aug. 31. 13:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy én ebben az országban akarok maradni? Vagy bárki más? És igen, amikor füzetbe írok, akkor is hagyok szünetet a vessző és a szó között.
2011. aug. 31. 13:47
 26/26 A kérdező kommentje:
Én Barcelonába fogok menni :DDD hát a füzet az nem számítógép szóval :D
2011. aug. 31. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!