Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mért van az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mért van az hogy minden csaj vissza utasít? Vagy itt hagy? A fiúk kíméljenek a hülyeségekkel meg a melegek is. Ty.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok.Aranyos és kedves és jófej.Nagyon vicces is vagyok mert Stand up Comedybe akarok szerepelni egyszer.Szoktam sportolni is haverokkal focizni.Félig kocka hasam van.178 cm magas vagyok hosszú a hajam.És követem a divatot is.Szerintetek mért van ez? a válaszokat előre is köszönöm.
2011. aug. 30. 07:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hát hiába követem ez tény de én nem leszek b uzi szal azért úgy öltözködik mint egy értelmes pasi és nem úgy mint egy meleg alfahím aki elvan szállva magától..Amúgy a humornak az igazi ágát ismerem szal nem ezt "álljunk össze mint 2 kicsi legó.." egyébként nem vagyok hozzájuk béna rohadtul nem vagyok megcsalós típus és nem kúrok félre ahogy a legtöbb pasi teszi... erről ennyit amúgy meg szeretném kérni h ne fárrasszatok a hülye kommentekkel ty.
2011. aug. 30. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:
Ha valaki megmondja a véleményét és az nem az, hogy a csajok hülyék azért nem kellesz nekik, akkor az már hülye komment?
2011. aug. 30. 13:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Ja és igen a legtöbbjük olyan..szószerint azt hiszik,hogy mindent megtehetnek mert party k urvák és ettől érzik magukat nagynak sőt a legtöbb 16-17 éves csaj 13-14 évesen már nem szüzek és erre verik magukat..
2011. aug. 30. 13:22
 14/26 A kérdező kommentje:
De ez nem vélemény 21 éves minek jön ide oltogatni a 16 évest? talán pedofil és azokra bukik? egyébként is nem ismer és az alapján ítél mást.."az akarni a wc-én kell"szöveggel.. elég sokat tettem le az asztalra sztem eddig.
2011. aug. 30. 13:24
 15/26 anonim ***** válasza:

Na igen? Mi az a sok, amit eddig letettél az asztalra? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak egy kisgyerek vagy, aki nagyon szeretné, ha felnőttnek tűnne. Öntelt vagy, és egoista. Emellett nem látod be a saját hibáidat. Az meg a másik, hogy nem tudsz helyesen sem írni, ami szerintem egy alapkövetelmény. Ha értelmes lányt akarsz magad mellé, akkor legyél te is értelmes, ennyi a titok.

15/L (Amúgy szerintem nézz utána a pedofil szónak. Úgy tűnik, nem vagy egészen tisztában a jelentésével.)

2011. aug. 30. 13:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Az akarni a wc-n kell elég közismert mondás, semmiképp sem személyeskedés. Nem írtad ki, hogy korhatáros lenne a válaszod.. Az öcsém veled egy idős és érdekes módon ő is és a haverjai is adnak a véleményemre, ezért mertem neked is válaszolni, hátha egy kicsit tanulsz a dologból. Olvassd el a válaszaid, mindegyikből az sugárzik, hogy kb szarba se veszed a lányokat, ezután min vagy meglepődve? Egy értelmes választ nem produkáltál csak támadtál. Látod a kockahasat is megtudtad magyarázni a többire is kb hasonlóképpen kellett volna válaszolnod.. Bocs, hogy beleszóltam az önistenítésedbe. Akkor adok egy sablon választ, hogy megnyugodj: Azért nem kellesz a lányoknak, mert az összes hülye és nem látják mekkora isten vagy, mikor itt szidod őket, veszed egy kalap alá az összeset..

Vagy esetleg még egy válasz, gondolom ezt vártad: Nem értem miért nem kellesz nekik, pedig biztos nagyon kedves, aranyos vagy?.. Így már jobb? Legközelebb írd oda a kérdésedhez, hogy csak pozitív jellegű válaszokat kérsz.. Vagy egyből írd oda hogy milyet és akkor nem kapsz hülye (őszinte) kommentárokat..

2011. aug. 30. 13:40
 17/26 A kérdező kommentje:
A helyesírásommal nincs semmi baj,de nem para.Hát van elég sok sportteljesítményem és olyan dolgokban is sokat remekelek amit más mondjuk pont leszar szóval ennyit erről.. Hát figyelj tőlem nyugodtan oltogathattok de attól függetlenül ugyan olyan lesz az összes csaj.Nagyképű lesz az összes és csá.És sztem én nem veszem semmibe a lányokat.Szívesen megnézném h melyik fiú lenne az aki 4-5 vagy akár 6 órán át lelkizik egy csajjal mert dobta a pasija meg ilyenek.. és nem egyszer fordult már elő ilyen az életben..sőt volt h több ezret elbasztam pénzbe is csak azért h megnyugodjon... szal ezek után lehet oltani de én akkor se veszem semmibe a lányokat csak a nagyképű PARTYK*RVÁKAT.. erről ennyit. ez nem támadás ez csak vélemény..Gondoltam lesznek oylan emberek akik értelmesen fognak válaszolni és nem oltogatni...(de ahogy látom ezt manapság nem lehet elvárni az emberektől..)
2011. aug. 30. 15:19
 18/26 anonim ***** válasza:

"Na igen? Mi az a sok, amit eddig letettél az asztalra? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak egy kisgyerek vagy, aki nagyon szeretné, ha felnőttnek tűnne. Öntelt vagy, és egoista. Emellett nem látod be a saját hibáidat. Az meg a másik, hogy nem tudsz helyesen sem írni, ami szerintem egy alapkövetelmény. Ha értelmes lányt akarsz magad mellé, akkor legyél te is értelmes, ennyi a titok"

Mert te aztán ezerszer különb vagy igaz? És te mit tettél le az asztalra. 15 évesen itt osztod az észt egy tőled egy évvel idősebb srácnak, holott te sem vagy semmivel sem jobb, de azért egy 18-20 éves srácra simán ráakaszkodnál.

2011. aug. 30. 17:22
 19/26 anonim ***** válasza:

13:35-nek igaza van, de megjegyezném, hogy sajnos igaza van a kérdezőnek abban a részletben, hogy a lányok többsége "party.....".

Mért lenne pedofil? Mert közölte a véleményét?Hát gratula.

Azt a javaslatot, hogy nézz utána a pedofil jelentésének, támogatom

Helyesírás? Vessző után egy szünetet illik hagyni, vesszőket is szokás kitenni, továbbá az írásjelek megfelelő használata sem utolsó szempont.

Keress nem a "party....." részlegből, ha ők sem maradnak meg melletted, akkor nem feltétlenül az illető hölgyekben van a hiba.

Lehet lepontozni, ha nem tetszik, de ez egy vélemény, és 0%-os értékeléssel, is az lesz.

14/f

2011. aug. 30. 17:34
 20/26 A kérdező kommentje:

névtelen:)

igazad van bocs azt nem figyeltem,hogy mit írtam vagyis a PEDOFIL azért bocsi.Amúgy meg a vessző után csak a gépeken kötelező vessző után szünetet rakni egyébként meg nem lényeges dolog szóval a mondatban a vessző ugyan, azt a szerepet tölti be:D

2011. aug. 31. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!