Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hülyék a nők?
Van egy lány tök jól elbeszélgetünk, segítettem neki egy pár dologban. Egyik este megint csak baja volt helpeltem, de rohannia kellett, felhívott majd holnap folytatjuk, meg hogy köszön mindent. Másnap közbe jött egy kis dolgom írtam neki egy sms-t hogy figy nem leszek este gépközelben és nem tudok most segíteni. Nem jött válasz. Aztán este lett egy 10 perc szabad időm felhívtam, nem vette fel. Ó mondom elfoglalt. Másnap nem láttam sehol sem. 3. nap mondom írok egy sms-t mondom minden oké-e jól van, nincs-e baj? Erre semmi válasz. Mondom fasza. Nem értem. Majd látom, hogy facen tevékenykedik. Írtam neki egy mailt, hogy kicsit bosszant ez a dolog, mi van vele, meg aggódom stb. Erre visszaír, hogy ez mind rendben, de nincs gépközelben, és drága sms is, nem válaszolhat mindegyikre. Mondom akkor írj mailt az semmibe nem telik. Erre, hát ez neki nem szimpatikus, hogy azt mondtam neki, hogy bosszant engem a dolog. Majd megoldja magától a gondját!!
Én nem értem, ha az ember aggódik miattatok, akkor az a baj, ha nem foglalkozik veletek az. Ha segíteni akar sz, ha nem az. Akkor mi a jó, vagy ez most mi, egyik napról a másikra 180°! Kész... nem értem!! Én csak jót akartam. Bűn hogy érdekel mi van vele?!
/22F
1. Ha igazán önző akkor azért mert talonba tesz és nem akar tőled megválni, hiszen mindíg segítesz neki(néha egy kis ilyen-olyan és az ujja köré csavar...) és a segítség ugye bármikor jól jöhet :/
2. Úgy gondolja hogyha csak kiegyenget az életéből téged, sokkal kevésbé bánt meg mintha kereken a szemedbe mondaná..ez utalhat arra hogy a nő gyáva, de arra is hogy fontos vagy neki annyira hogy ne akarjon megbántani..
Nemtudom, ez így mennyire érthető :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!