Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt hevertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Mennyi idő alatt hevertétek ki a szakítást?

Figyelt kérdés

Velem 1,5 hónapja szakított a barátom de néha olyanokat ír ami számomra teljesen félreérthető. Pl: gyönyörű vagy, bárcsak szerelmes lennék, megkérdezte, hogy úgy gondolom, hogy mi már soha többet nem leszünk együtt? Meg mindig megkérdez egy-egy olyan felejthetetlen élményt, hogy emlékszem-e rá. Meg volt amikor telefonon beszéltünk és éppen fürdött és azt mondta, hogy ahogy rám gondolt felizgult. Máskor meg olyan bunkó velem. Nem értem, hogy miért csinálja ezt. Szeretném elfelejteni, mert most biztos, hogy nem kaphatom vissza de ez így sem jó, hogy egyszer olyat ír mintha kiakarna békülni máskor pedig éppen az ellenkező felé viselkedik. Mit tegyek?

18/L

2009. ápr. 18. 20:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát azért remélem, hogy rám nem vár még 6 hónap szenvedés. Az kicsit kegyetlen lenne!! nekem az a baj, hogy mostanában is sokszor kapok sírógörcsöt de már nem mindennaposak a sírásaim. De nem telik el úgy hét, hogy ne siratna meg.:(
2009. ápr. 19. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is 1éves kapcsolatom után fél évig szenvedtem bár azért az idő is segített,de végleg a jelenlegi párommal sikerült elfelejtenem.
2009. ápr. 19. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
a kiheverésig még van vissza 3 honapom akkor :(
2009. ápr. 20. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!