Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a bizalmát?
Figyelt kérdés
Hát nehéz errol beszélni, írni... Most is kuzdok a konnyeimmel! Minden jó volt a barátommal, amíg elnem rontottam mindent! Kezdjuk azzal hogy néha furán tud viselkedni.. Kijon hozzám és nem beszél velem csak némán néz maga elé, vagy néha durván beszél... Nekem is itthon problémáim vannak, de ha vele vagyok úgy érzem nincs senki más csak o meg én! És tegnap osszekaptunk, már betelt a pohár! Nem viselkedik hozzám kello képpen, ha megolelem nem viszonozza néha... És neki is otthon nem úgy alakulnak a dolgai ahogy kellenének... Tegnap tettem valamit amivel megakartam szuntetni minden fájdalmat, jott egy vonat velem szemben és úgy éreztem ez a megfelelo alkalom... Megfelelo alkalom arra, h egy gondal kevesebb lehessen mindenkinek... Ebben az esetben a gond én vagyok! Már indultam volna "aláugrani", de o megakadájozta... Tegnap megbeszéltuk hogy minden roszat majd igyekszunk elfelejteni és tiszta lappal kezdeni mindent. De ma ismét eljott hozzám...És már más lett a véleménye, nem tudja h szeret-e még... Mikor megkérdeztem tolle hogy szeret-e, azt válaszolta, a tegnapi után úgy érzi mintha kényszer lenne velem lennie és már ezek után amiket tegnap csináltam elment a kedve mert ha egyszer megtettem akkor máskor is lenne rá hajlamom... És hogy most választani kell: vagy vége és kitudja megint osszejonnénk idovel, vagy pedig hosszú szunet lenne!!!De én annyira sajnálom amit csináltam hogy ha visza tudnám forgatni az idot, nem ugranák ki elé, csak egy pillanatnyi elmezavar volt... Nagyon szeretem mindennél jobban ezen a világon!!! És ha o nem lenne én nemtudom mi lenne velem már nélkule... Most lehet hogy sokan hulyének néznek ezek miatt, de kérek mindenkit legyen szíves aki tud nekem tanácsot adni, segítsen!!Elore is nagyon koszonom !!!2009. ápr. 18. 20:37
11/13 anonim válasza:
Kiugrani a vonat elé? Belegondoltál milyen az? Miért akarod más napját elrontani? Szerinted milyen érzés a mozdonyvezetőnek? Tudod mennyi munka van utána, míg a mentősök/tűzoltók tízféle helyről kaparják le a sínről a maradványaid? Nem kevesebb lett volna a gond, hanem több.
12/13 A kérdező kommentje:
Ma nemjott el....azt mondta dolga volt de szerintem csak kitalalta h nekeljen jonnie... ;;(( annyira faj amit az elmult napokban tettem!!! eskuszom nemakartam...!!!! mit tegyek most??? valaki segitsen!!! ;(
2009. ápr. 19. 16:30
13/13 A kérdező kommentje:
igaz, es nem gondoltam bele!!! olya erzesem volt mintha total kezdenek bekattanni es a gondok elol elkell futnom! de mar annyira megbantam!!!! :( es ma nemjott el ...azt mondta gondolkodjak el az egeszen, masfel honapos szunetet akar, mert most vizsgai is lesznek stb...hogy addig netalalkozzunk csak gondolkodjunk es majd utana ujrakezdjuk mert nagyon szeret!!! csak ez amit csinaltam sok volt neki!!! mit tegyek most??? egyezzek bele a szunetbe es hadjam most inkabb?? vagy pedig beszeljek vele??? a elkovetkezendo hetre annyi tervunk volt amiket csinalni akartunk egyutt!!! segitsetek :(
2009. ápr. 19. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!