Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a bizalmát?

Figyelt kérdés
Hát nehéz errol beszélni, írni... Most is kuzdok a konnyeimmel! Minden jó volt a barátommal, amíg elnem rontottam mindent! Kezdjuk azzal hogy néha furán tud viselkedni.. Kijon hozzám és nem beszél velem csak némán néz maga elé, vagy néha durván beszél... Nekem is itthon problémáim vannak, de ha vele vagyok úgy érzem nincs senki más csak o meg én! És tegnap osszekaptunk, már betelt a pohár! Nem viselkedik hozzám kello képpen, ha megolelem nem viszonozza néha... És neki is otthon nem úgy alakulnak a dolgai ahogy kellenének... Tegnap tettem valamit amivel megakartam szuntetni minden fájdalmat, jott egy vonat velem szemben és úgy éreztem ez a megfelelo alkalom... Megfelelo alkalom arra, h egy gondal kevesebb lehessen mindenkinek... Ebben az esetben a gond én vagyok! Már indultam volna "aláugrani", de o megakadájozta... Tegnap megbeszéltuk hogy minden roszat majd igyekszunk elfelejteni és tiszta lappal kezdeni mindent. De ma ismét eljott hozzám...És már más lett a véleménye, nem tudja h szeret-e még... Mikor megkérdeztem tolle hogy szeret-e, azt válaszolta, a tegnapi után úgy érzi mintha kényszer lenne velem lennie és már ezek után amiket tegnap csináltam elment a kedve mert ha egyszer megtettem akkor máskor is lenne rá hajlamom... És hogy most választani kell: vagy vége és kitudja megint osszejonnénk idovel, vagy pedig hosszú szunet lenne!!!De én annyira sajnálom amit csináltam hogy ha visza tudnám forgatni az idot, nem ugranák ki elé, csak egy pillanatnyi elmezavar volt... Nagyon szeretem mindennél jobban ezen a világon!!! És ha o nem lenne én nemtudom mi lenne velem már nélkule... Most lehet hogy sokan hulyének néznek ezek miatt, de kérek mindenkit legyen szíves aki tud nekem tanácsot adni, segítsen!!Elore is nagyon koszonom !!!
2009. ápr. 18. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
húú... de nehéz eset vagy :) beszélj vele! mondd el neki azokat amiket itt írtál (mindennél jobban szereted, ha vissza lehetne forgatni az időt...) ettől tudni fogja hogy szereted! ha megírod mennyi idősek vagytok és mióta jártok akkor még visszanézek pár perc múlva és tudok még biztos segíteni!
2009. ápr. 18. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
az ember néha csinál hülyeséget.én is csináltam egy jókorát ma.ki is dobtak miatta.de az élet megy tovább akkor is ha könnyezünk
2009. ápr. 18. 20:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, mondták már hogy az vagyok, de o nálam sokkal roszabb sajnos, néha úgy érzem h abszolút nem tudok bánni a természetével:( Fél éve járunk, elég hamar bele ugrottunk ebbe a kapcsoltatba és ezt mindketten belátjuk. Én 17 o pedig 19 éves. De ha megmondom neki ezeket és mégsem fogom tudni meggyozni?? Hjaaaaj, annyira roszul érzem magam most, szavakkal nemtudom kimondani mennyire buntudatom van!!!!!:( Félek attól hogy elveszítem!!!
2009. ápr. 18. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz eset mindenképpen....én srác vagyok, és nekem az a véleményem hogy a srác talán sose szerett téged...legalábbis a leírottakból nagyon ezjön le...az hogy ez után az incidens után "elment a kedve az egésztől" csak szerintem egy nagy adag ürügy...én biztos vagyok benne ha a barátnőm ilyet tenne mellette állnék, megnyugtatnám, és gondoskodnék arról hogy többet ne tegyen ilyet...szerintem értékeld át ezt az egész dolgot a pasiddal, bármennyire is szereted, ez hogy elment a kedve semmiképp se aztjelenti hogy szeret
2009. ápr. 18. 20:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, lehet hogy így van!;;((

De nem ez volt az elso eset a hulyesegekre, csináltam én is eleget, de o valamivel tobbet... Csakhogy o soha sem volt ilyen mint most, hogy csak néz maga elé stb... Nagyon nagy gondok vannak ami a családi ugyeit illeti, és én akármi van, volt és lesz én mellette leszek amíg tehetem!!! Nagyon sokat beszélunk a kozos jovorol, tervben áll sok minden... de most hogy ezt a marhaságot megtettem, nemtudom milesz! Holnap is találkozunk és nemtudom mit tegyek, miket mondjak neki hogy meggyozzem nelegyen sem szunet és vége sem...

2009. ápr. 18. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:
első vagyok. szerintem amikor taliztok akkor ne köszönj neki hanem először csak öleld meg és szorítsd magadhoz (ne fojtsd meg xD). ebből tudni fogj a h kell neked. de ne fuss utána mert abból a szempontból igaz h melletted lenne a helye ebben a helyzetben! de visszatérve szrintem ha elmondod neki h mennyire szereted abból csak nem lehet baj? vagy ezt mért gondolod?nekem eddig az mindig bejött... őszinteség forever :)
2009. ápr. 18. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát én már nemtudom hogy mit mondjak neki :( Ma is mikor mondtam neki, mikor búcsúztunk el, mondom szeretlek, o meg erre hogy: bárcsak én is ezt tudnám neked mondani biztosra mint máskor ... :( szerintem totálisan megkevertem most nála mindent.... de viszont nem akarom h szunet vagy vége legyen...!!!!! ha o ehez ragaszkodni fog akkor mit tegyek??? :(
2009. ápr. 18. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor hagyod elmenni.Veszel egy jó aromafürdőt, becsokizol eszméletvesztésig és kisírod magad a barátnőd vállán.

Egyébként a srácnak totál igaza van.Miért maradjon veled?Azért hogy nehogy öngyilkos legyél?A tegnapi nap után kicsit érzelmi zsarolás jellege van a dolognak.

Egyébként is, ki akarna járni egy olyan érzelmileg instabil csajjal, aki megkísérli az öngyilkosságot?

2009. ápr. 18. 21:37
 9/13 A kérdező kommentje:
jó, de ez is csak egyszer fordult elo es nem gondoltam komolyan!!!!!!!!! es nem kell arra gondolni h o valami tokeletesseg, nincs igy sajnos! mindannyian kovetunk el hibakat! meg szeret, de nem ugy mit regen.....
2009. ápr. 18. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Annak a tegnapi incidensnek nem lenne szabad ennyire megváltoztatnia a véleményét veled kapcsolatban. Mond el neki, hogy az csak pillanatnyi elmezavar volt (remélem így is van) és hogy nem szeretnéd hogy kényszernek érezze, hogy veled kell maradnia, nehogy öngyilkos légy ha elhagy.

Egyébként az a véleményem (innen távolból), hogy nem igazán szeret téged. Vagy mivel sok a nyűgje, társra lenne szüksége, nem pedig egy labilis "koloncra" (ezt nem sértésnek írom, de szerintem valami ilyesmit érezhet irántad). Mondd el neki, hogy szeretnéd megmutatni, hogy tudsz a társa is lenni.

2009. ápr. 18. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!