Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátnőm lejárat a barátaim előtt.

Figyelt kérdés
Értelmiségi baráti társaságom van , a társaság nagy minden tagja egyetemre jár, a barátnőm nem ő jelenleg egy okj tanfolyamot végez , azzal is kilóg a társaságból ,hogy nem tud sok témához hozzászólni PL:természettudományok, filozófia, politika.
2011. aug. 29. 18:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is "csak" egy okj-s felsőfokú képzésre járok, de állítom, hogy értelmesebb vagyok, mint némely egyetemista...
2011. aug. 31. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy ostoba, felszines, szanalmas taplo vagy.

Sajnalom a baratnodet.

Mondom fentieket BME-n vegyeszmernoki karon szerzett kitunteteses diplomaval, harom nyelvvizsgaval, ja, es perpillanat kulfoldi egyetemen tanitok.

2011. aug. 31. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Omg... Én most megyek egyetemre és nem érzem magam okosabbnak azoknál akik okj tanfolyamra mennek. Sőt állítom, hogy egy csomó okosabb volt osztálytársam van, akik "csak" szakmát tanulnak. Istenem! Te komolyan értelmiséginek tartod magad? :D
2011. aug. 31. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt most komolyan kérdezted????? Én sajnálom a barátnődet, ritka szar ember a pasija....szánalmas köcsög vagy, feldughatod az értelmiségi társaságodat az egyetemista seggedbe te idióta.
2011. aug. 31. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Kis patkányok!
2011. aug. 31. 13:55
 16/18 A kérdező kommentje:

13:36

Hát persze, én meg a Yale egyetemen vagyok professzor.

Egy ilyen anoním oldalon mindenki azt mond amit akar.

2011. aug. 31. 14:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy igaz e vagy sem, amit ő írt?Az igazat írta. Egy igazi értelmiségi ember nem néz le senkit se a tudása miatt!

Tény, hogy attól mert egyetemista vagy nem érsz többet a barátnődnél. És ha a barátaid lenéznek amiatt téged, mert butuska barátnőd van, akkor szánalmasak vagytok mindannyian.

2011. aug. 31. 14:37
 18/18 sashinka ***** válasza:
Ne ird le azért mert okj-ra já ,ha okos barátaid volnának megértenék azt hogy az élet nem csak egyoldalú ,az ilyen-olyan emberek csak színesítik azt ,(és ha ez a legnagyobb problémád ,hogy egy kicsit butácska hát te vagy a legszerencsésebb ,és ha a barátaid ezt az okos fejükkel nem látják át nem is a b.)csak segíts neki, vagy ha nem illetek össze (Mert ezt nem bírod kezelni akkor olló)
2011. szept. 9. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!