Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátnőm lejárat a barátaim előtt.
Az utolsó válaszra nem is reagálok...
Szerintem szakíts a lánnyal, mert nálad sokkal de sokkal jobbat érdemel. Mondd el neki, hogy így gondolkodsz, az már neki elég ok lesz arra, hogy dobjon téged, hiszen attól hogy nem tud hozzászolni a filozófiához, és a természettudományokhoz, még nem feltétlenül buta. És akkor mi van ha ezekhez nem ért???? Én sem sokat, mégsem tartom magamat butának. Sőt, még OKJ-re is járok, mégis a rengeteg egyetemistánál értelmesebbnek tartom magam/tartanak mások. A diploma és az egyetem nem minden, az nem az eszedről ad papírt. Undorító, hogy így gondolkodnak az emberek. Felszínes vagy. Keress hozzád illő lányt, van ilyenekből is elég. de ha a társaságodban majd ő köröz le mindenben, okosabbnak fog tűnni nálad, akkor meg az lesz a bajod. Az ilyeneknek soha semmi nem felel meg, csak maguk. Sok sikert..... (!) --> ha olyan okos vagy ezt is tudod mit jelent :D
20/L
Én diplomás vagyok, és mellé van három okj. végzettségem. Szar a helyesírásom sajnos.. nem tehetek róla.. ha sietek még gázabb.. próbálom korigálni.. hozzá tudok szólni a témákhoz, pszihológia filozófia, politika,van véleményem stb.. párom immáron 12 éve egy nyolc általánossal és okj végzettséggel rendelkező egyén. Ezekkel a témákkal ő is tud mit kezdeni.. :) nem a végzettségtől leszel valaki..
diplomával is lehetsz hü.lye... nekem volt olyan évfolyamtársam aki négy évig nem tanult.. mindig puskázott.. még államvizsgán is.. és képzeld..kitünő lett a diplomája..... no comment
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!