Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan nő akit már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő akit már megütött a férje/barátja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 15:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igaz hogy elnézést kért azután de én rögtön másnap közöltem vele hogy engem felejtsen el. De még mindig nagyon fáj hogy ilyet tett velem és épp az akit annyira szerettem. :(
2011. aug. 29. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez elhiszem, hogy fáj, de ne sajnáld, hogy vége lett, mert ez csak rosszabb lenne idővel...
2011. aug. 29. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer ütött meg,ő sírt utána,mert én meg visszaütöttem,de nekem még any*dozott is,meg f*szsz*pó k*rvázott is....
2011. aug. 29. 20:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolso válaszoló,és te azután szakitottál vele?
2011. aug. 29. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mert amúgy is szemétkedett,féltékenykedett ok nélkül,volt,h az apja jött be leállítani.
2011. aug. 29. 21:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Az én pasimnak pedig az anyja jött oda mert hallotta az ordibálást és közölte vele hogy még egyszer meg ne probáljon lányt megütni. Én pedig csak szégyenkeztem,nagyon kellemetlen volt. Egyébként azért ütött meg mert részeg volt és én haza akartam menni és mikor kiléptem az ajtón utánnam szaladt,vissza rántott a szobába és le kevert 3 pofont.Ez volt az első alkalom,soha nem gondoltam volna hogy ilyenre képes.
2011. aug. 29. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!