Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mért udvaroltok hetekig egy lánynak, ha utána csak úgy leléptek?
Figyelt kérdés
Udvarolt egy ideig egy srác,aztán egyik naprol a másikra már nm is hallok róla semmit.
Ez mért jó nektek(tisztelet a kivételnek) hogy hülyítitek a másikat?
2011. aug. 29. 11:51
11/13 kicker válasza:
Én szeretem a nőket „hülyíteni” most nem azért mert annyira mocsok lennék de ez is csupán egy játék része van akitől nem akarsz semmit de azért megnézed meddig mehetsz el vele,meg hát van úgy hogy pont ez dobja fel a napod.Na hát nem vagyunk egyformák lehet ettől utálni de ha konkrétan csak „megtáncoltatod” abból nem hinném hogy valaha is baja esne.
12/13 anonim válasza:
A kérdés meg is lehetne fordítani, miért udvaroljak hetekig egy lánynak, ha aztán szó nélkül lelép? :( Nem egyszer megtörtént már és nem kicsit rosszul esett. Tanultam belőle, ha úgy érzem felesleges minden erőfeszítésem, mást keresek!
29/F
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Igen sérti az önbecsülésemet,mert ugyérzem elég jelet adtam ahoz h ugy érezze tetszik, de azért annyit nm h könnyűvérünek lásson.
Sajnálom ha párhét ismerettség után még nm tudok megbízni bizonyos emberekben.
Szóval talán jobbis így, de sajnos részemről már voltak érzelmek..de tul leszek rajta.
2011. aug. 29. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!