Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza szeretném hódítani. Na de hogyan?
Figyelt kérdés
Fél éve együtt voltunk egy hónapot X-el. Én ez a fél év alatt egy másik sráccal jártam és ő tudott róla. Miután vége lett a fél éves kapcsolatnak, újra együtt szerettünk volna lenni X-el, de én, összejöttem egy harmadikkal, akit egy hét után X-ért ott hagytam, aki ez nem tudta megbocsájtani. Tudom, hogy még mindig érdeklem őt, X-et, mégsem válaszol az sms-eimre. "Vissza" szeretném hódítani X-et. Sikeresen! És úgy, hogy semmiképp ne lehessen visszautasítani. :)16 L2009. ápr. 18. 16:39
1/8 anonim válasza:
Kár taglalni, te egy kis k u r v a vagy. Talán keresd föl Ikszet meztelenül.
2/8 anonim válasza:
Én tudok azonosulni ezzel az X sráccal, örülök hogy vannak még olyan emberek, akiknek van gerince. Drukkolok neki, hogy állja a próbálkozásaidat és ne kelljen még egyszer csalódnia benned.
3/8 anonim válasza:
Már bocs csodálkozol, hogy nem válaszol ?? Én sem válaszolnék, szerintem nem érdekli hogy mi van veled...mármint X ezek után, De ha vissza akarod hoditani, meg kell benne értetned, hogy nem lesz 2. ill. nem lesz 3. aki miatt netán összejössz megint vele, vagy az X a 2. hogy elhagyd az elsöt. Sok jövöt nem josolok elöre, ne légy ilyen ha valaki akar valakit nincs 1-es személy meg 2-es csak az X akit akasz!
4/8 anonim válasza:
Döbbenet.!!!!!!Szegény!Utána/közben meg összejönnél egy negyedikkel?Mit is akarsz tulajdonképp?
5/8 anonim válasza:
Nőj fel kislány, és ne játszadozz mások érzelmeivel, mert ezt még kamatostul visszakapod az élettől. Tudod, Isten nem ver bottal. hagyd békén X-et, nem csoda, hogy szarik a fejedre. ne égesd magad tovább, húzd meg magad. aztán majd pár év múlva ha tanultál egy kis empátiát, próbálkozz újra párkapcsolatokat kialakítani.
6/8 anonim válasza:
hát ezt megkaptad... de sajnos igazuk van !!
7/8 anonim válasza:
Te eztán egy Q...a vagy!!! Szerintem hagyd békén és bolondíts mást neki már elég volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!