Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám helyre? Tudom, hogy én szúrtam el.
Húúú ez nagyon olyan ,mint az én helyzetem volt!Én is 14 évesen jöttem össze egy sráccal,és nos ő imádott de én jó idáig nem becsültem meg kellően sokat bunkóztam vele!Aztán mikor kicsit idősebb lettem már megbántam ,hogy ilyen voltam ,megváltoztam,rájöttem h imádom ...csak akkor már nálunk is fordult a kocka!Mi is majnem 4évig jártunk!
Szóval...ebben a srácban jó nagy adag megbántottság,fájdalom van ami nem hagyja nyugodni.Annak idején beletapostál a büszkeségébe,és most ezért is áll bosszút mégha szeret is.Látja h most ő is megteheti Veled..és most te éled át azt amit ő annak idején...
Viszont ez igy nem jó,igy nincs jövője a dolognak!Valahogy meg kell szabadulnia a haragjától,különben sose lesztek boldogok!Ha nem tud megbocsátani Neked ,akkor semmi értelme az egésznek!Szerintem ez igy neki se jó!
Szerintem is jó ötlet lenne...ha tudtok nemsokká itt a nyár menjetek el valahová pár napra...beszélgessetek sokat!Mutasd ki neki mennyire szereted és mennyire bánod ,hogy annak idején ilyen voltál,és,hogy akkor még nem voltál tisztába vele,milyen fontos Neked,de mostmár tudod!sok - sok szeretettel és rengeteg törödéssel próbáld meg ,hogy elfelejtse a sok régi rosszat!Hogy a végén csak a jóra emlékezzen!És tényleg vigyázz többé ne legyél vele ilyen!Mutasd ki minden percben mennyire imádod és próbáld kerülni a konfliktusokat !Ha igazán szeret előbb utobb túlteszi magát rajta...esetleg mutasd meg neki ezt a kérdésed ...Ebből is láthatja ,hogy tényleg bánod!A harag nem jó dolog,csak meggyöngiti az embert,és bármilyen nehéz, tudni kell megbocsátani ,hisz anélkül mindig lesz egy tüske a szivünkben,és az megakadályozza ,hogy igazán boldogok legyünk...
Nagyon drukolok Nektek,hogy renbe jöjjön a kapcsolatotok =)Haniel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!