Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik? Hogyan hozhatnám be azt ami hiányzik?
szia
sajnos azt kell mondanom,hogyha 2 hónap után ilyen problémák vannak,akkor nem igazán érdemes foglalkoznod ezzel a kapcsolattal.Tudom,nem ezt akartad hallani,de ez 2 hónap után egyáltalán nem normális(amúgy később sem,azoknál,akik szeretik egymást).Ő még valószínűleg nem érett meg komoly kapcsolatra,mély érzelmekre.Keress olyan fiút,aki viszonozza,hogy szereted.A te döntésed,de szerintem csak szenvedni fogsz emiatt,ha vele maradsz,nem neked kell ezt helyre hozni...
22N
szerintem nem kéne k.rvázni,egy kapcsolat tartóssága nem azon fog múlni,hogy mikor fekszik le egymással 2 ember...ha nem működik akkor sem fog,ha fél évig váratja.Mondjuk valamilyen szinten igazad is van,mert 16évesen nem kéne ilyen könnyen venni,de k.rvázni mégsem kellene.Sajnos ez így alakult,lépj túl ezen a srácon.Majd akad jobb,fiatal vagy,nem kell szenvedned olyan mellett,aki nem viszonozza az érzéseidet.
22N
édes egyetlen kicsi szívem...nem lenne egyszerűbb odamenni hozzá és megkérdezni tőle,hogy
szia drágám,akarsz még valamit tőlem? mert ha igen,akkor tenned kell érte,másképp el fogsz veszíteni...
egy kérdésnél persze számítanod kell a rosszabbik válaszra is,ha azt mondja,ennyi volt,akkor ennyi volt..ne akard megtartani magadnak,mert nem fog működni...menj,bulizz és keress egy olyat,aki megérdemel..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!