Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi hiányzik? Hogyan hozhatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hiányzik? Hogyan hozhatnám be azt ami hiányzik?

Figyelt kérdés
Barátommal 2 honapja együtt vagyunk. 2 hét után feküdtünk le, és azután egy ideig mindig irogatott és kimutatta hogy szeret.. mostmeg alig beszélünk. Reggel felkelek eltelik az egész nap szinte nem beszélünk. és félek hogy ez lassan átmegy sexkapcsolatba, viszont én szeretem őt és szeretném ha télleg egy normális kapcsolatunk lenne. Hogytudnám helyrehozni? mit mondjak neki? ez nem tetszik nekem :(( Szeretem őt! és nagyon félek 16/L
2011. jún. 11. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
A kis rib@nc...
2011. jún. 11. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

sajnos azt kell mondanom,hogyha 2 hónap után ilyen problémák vannak,akkor nem igazán érdemes foglalkoznod ezzel a kapcsolattal.Tudom,nem ezt akartad hallani,de ez 2 hónap után egyáltalán nem normális(amúgy később sem,azoknál,akik szeretik egymást).Ő még valószínűleg nem érett meg komoly kapcsolatra,mély érzelmekre.Keress olyan fiút,aki viszonozza,hogy szereted.A te döntésed,de szerintem csak szenvedni fogsz emiatt,ha vele maradsz,nem neked kell ezt helyre hozni...

22N

2011. jún. 11. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Szokták mondani hogy 4 hónap után van aza kérdés hogy ez most komoly kapcsolat -e vagy alkalmi=/ és nálatok uh. elég gázos a szitu . meg 2 hét után lefeküdni elég gáz ! Szerintem te ettől a kapcsolattól nevárjál semmitsem ! K* voltál hamar odaadtad a tested most szivd a következményeit
2011. jún. 11. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:
De figyelj most ha leirod hogy mivoltam most mit tudjak csinálni? Tökéletesen tisztába vagyok a hibáimmal, és azzal is, de volt előzménye a dolgoknak, már ez a 2 honap elött együtt voltunk szintén két honapot. Szűz voltam, ő is azvolt. És légyszi mielött leirnák hogy riba*c vagy k*rva, légy tisztába a jelentésével. majd.. nézz anyádra ;)
2011. jún. 11. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kéne k.rvázni,egy kapcsolat tartóssága nem azon fog múlni,hogy mikor fekszik le egymással 2 ember...ha nem működik akkor sem fog,ha fél évig váratja.Mondjuk valamilyen szinten igazad is van,mert 16évesen nem kéne ilyen könnyen venni,de k.rvázni mégsem kellene.Sajnos ez így alakult,lépj túl ezen a srácon.Majd akad jobb,fiatal vagy,nem kell szenvedned olyan mellett,aki nem viszonozza az érzéseidet.

22N

2011. jún. 11. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:

édes egyetlen kicsi szívem...nem lenne egyszerűbb odamenni hozzá és megkérdezni tőle,hogy

szia drágám,akarsz még valamit tőlem? mert ha igen,akkor tenned kell érte,másképp el fogsz veszíteni...

egy kérdésnél persze számítanod kell a rosszabbik válaszra is,ha azt mondja,ennyi volt,akkor ennyi volt..ne akard megtartani magadnak,mert nem fog működni...menj,bulizz és keress egy olyat,aki megérdemel..

20/L

2011. jún. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!