Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal.

2 hónapja együtt élünk,én költöztem ide hozzájuk,itt kaptam munkát.

Ez alatt az idő alatt úgy érzem eltávolodtunk egymástól,a szexuális életünk sem olyan mint volt.Van olyan hogy 1.5 hétig nem szeretkezünk,csókolózni sem szoktunk már.

Nekem hiányoznak ezek,régebben minden meg volt ami kellett.

Elmúlt a pezsgés,és helyre szeretném hozni.

22/L

2011. ápr. 12. 18:08
 1/4 Moszuke ***** válasza:

te akarod helyrehozni? talán a te kezed van ebben, hogy így alakult?

ha nem a te "hibád" akkor mért akarod egyedül megoldani? PÁRkapcsolat=2egyén=1PÁR.. akkor kettőn áll a vásár. kommunikáljatok

2011. ápr. 12. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, kérd meg a párodat, hogy üljetek le és beszéljétek meg! Mond meg neki őszintén, hogy neked hiányoznak a régi dolgok, szeretnéd ha többet foglalkozna veled. 4 év, nem kevés, de nem is borzasztó hosszú idő, ha már most távolodtok egymástól, akkor mi lesz 1-2 év múlva?! Abban biztos vagy, hogy nincs neki más? Nem megbántani akarlak, csak kérdezem!
2011. ápr. 12. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma este beszéltem vele erről.

És felhoztam,hogy nincs-e neki más valaki?!És azt mondta,hogy mikor is lenne neki másra ideje,mikor állandóan dolgozik.

Meg,hogy ne haragudjak ha tényleg eltávolodtunk egymástól.

2011. ápr. 12. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Na, látod?! :) Akkor vigyázzatok egymásra, mindent bele! :) 2. voltam.
2011. ápr. 15. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!