Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy csajjal, aki nem is tetszik, mit csináljak?
1 hónapja összejöttem egy csajjal(csak úgy, mer hogy legyen mégis, amíg nincs meg elöször viccesnek tünt), aki nem is az esetem, söt, egyáltalán nem vonzódom hozzá.( nem csunya, más fiuk mindig mondják milyen jó csajom van, de jó lenne, ha nekik ilyen lenne, irigykednek, stb.) Nem keresem sosem, persze amikor találkozunk eljátszom, hogy nagyon hiányzott stb. Látom rajta hogy öszintén szeret, mindig felhív, hogy aztán egész nap beszéljünk, mindig csak ölelget és puszilgat.Nem szeretném összetörni, ennyire nem vagyok önzö kötsög.
Namost a kérdésem: Várjam meg míg "lenyugszik", és úgy dobjam ki, vagy most? Esetleg játszam tovább ezt a véget nem érö, boldogtalan szerepet? 14/F
Hogy megkíméljem a zsici jellegü válaszolókat:
-nem vagyok meleg
-nem dugom meg, hogy aztán kidobjam
-NEM terhes
-Nem sütök/fözök neked semmit
Ezért biztos lepontoznak, de leszarom.
Különösebben ne legyen lelkiismeret furdalásod mivel általában a nők is ezt csinálják velünk férfiakkal. Magukhoz édesgetnek, teszik a kedveset, aranyosat, megy az igy szeretlek úgy szeretlek, aztán egy szép napon közlik veled, hogy elhagynak egy metroszexuális diszgyökér miatt, mert az mekkora arc. Kihasználják a kedvességed, amig körülugrálod őket jó vagy nekik, aztán ha megunnak belédrúgnak.
Nem mondom, hogy legyék gyökér és koptasd le a csajt szemét módon, de illedelmesen közöld vele, hogy: bocs, de részedről ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!