Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá anyát?
Nos barátom elhívott hogy mennyek el velük pestre (k 250-300 km innen) valamit pakolniuk kell. de addig is velük vagyok. lassan fél éve járunk és anyukám nem enged el. mert hogy nem ismeri akivel mennénk és félt.
De már tényleg régen láttam a barátomat és szeretnék vele lenni.
Szerintetek hogyan vegyem rá?
14/L
Hát esetleg a barátod főnökét rá kellene venni hogy elmenjen hozzátok beszélni anyukáddal lehet hogy akkor elengedne...
21:08-as voltam.
"miért kell mindenkiről a rosszat feltételezni? "
Anyádnak teljesen igaza van. Egy 14 éves kislány ilyen helyesírással ne járkáljon fel Pestre semmilyen körülmények között. Még hogy barát. F.sza. Örülj, hogy a házból kimehetsz.
Normális válaszokat vársz?Erre a kérdésre neked kéne tudnod a válaszokat...a saját anyukádat nem ismered!!!!te meg egyből elmennél olyan emberekkel ,akiket azt hiszed ,hogy ismersz...
És az ember bőre színe fehér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!